ATA AÖF sınav soru ve cevapları ile birlikte önemli uyarı geldi

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sınav soru ve cevapları ile birlikte önemli uyarı geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2018 11:09

ATA AÖF sınav soru ve cevapları, üniversitenin internet sitesi üzerinden yayımlandı. Birçok bölümden sınava giren öğrencilerin katılım gösterdiği ATA AÖF vize sınavları 24-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Peki, ATA AÖF sınav soruları ve cevapları ile birlikte merakla araştırılan sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte, ATA AÖF sınav soruları ve merak edilen detaylar

Haberin Devamı

ATA AÖF vize sınavı soruları öğrencilerin erişimine açıldı. Birçok vatandaşın merakla araştırdığı konu olan ATA AÖF sınav soru ve cevapları, LMS üzerinden görüntülenebilecek. İşte, ATA AÖF vize sınavı soruları ve cevapları ile sınav sonuçları hakkında detaylı bilgiler

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF sınav sonuçları, geçtiğimiz dönem 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen vizelerin ardından 14 Aralık Perşembe akşamı açıklanmıştı. Sürecin aynı doğrultuda ilerleyeceği baz alınırsa, ATA AÖF Bahar Dönemi vize sonuçlarının 5 Nisan Perşembe günü açıklanacağı öngörülebilir. Bu durum fakültenin yoğunluk durumuna göre değişkenlik gösterebilir.

SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

AÖF sınav soru ve cevapları ve itiraz detayları Atatürk Üniversitesi tarafından yayımlandı. İşte, o duyuru;

Haberin Devamı

"2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır.

Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme,  gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.  

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır."

AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!