ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 11:11

ATA AÖF güz dönemi final sınavları 28- 29 Ocak'ta gerçekleşmiş, öğrenciler güz dönemi derslerini verebilmek için Türkiye'nin farklı şehirlerinde yollara düşmüştü. Üniversite eğitimlerini açıktan tamamlamaya çalışan öğrencilerin yeni gündemi ise ATA AÖF sınav sonuçları oldu. Peki, sonuçlarda son durum ne? ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? İşte, son durum!

Haberin Devamı

ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi tarafından merakla bekleniyor. Günlerce hazırlandıkları ATA AÖF sınavlarının ardından öğrenciler sınav sonuçlarıyla ilgili yapılacak olan resmi açıklamayı bekliyorlar. ATA AÖF sınavlarının açıklanmasının ardından başarılı olunamayan dersler için bütünleme sınavı yapılacak. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bütünleme sınavları ne zaman yapılacak?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sonuçlarıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Anadolu Üniversitesi AÖF sonuçlarının açıklanması yasal süre olan 20 günü bulmuştu. Bu nedenle ATA AÖF sonuçlarının uzayabileceği düşünülüyor.

ATA AÖF SONUÇ SORGULAMA EKRANI

BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?

Haberin Devamı

ATA AÖF sonuçları belirsizliğini korurken üniversitenin resmi sitesi üzerinden bütünleme sınavlarına ilişkin duyuru geldi. Duyuruda bütünleme sınavına girecek olan öğrencilere sınav yeri değişiklikleriyle ilgili son gün hatırlatması yapıldı. ATA AÖF sayfasında yer alan duyuruda şu ibareler yer alıyor. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavı için Sınav Merkezi Değişikliklerinin 07 Şubat 2017 Salı günü saat 23:59’a kadar http://obs.atauni.edu.tr/ adresinden tarafınızca yapılması gerekmektedir. Sınav merkezi tercihini belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin, sınav merkezi tercihleri, sistem tarafından otomatik olarak belirlenecektir ve daha sonra değişiklik yapılmayacaktır.

ATA AÖF final sınavlarının açıklanmasının ardından başarılı olunamayan dersler için bütünleme sınavı yapılacak. Güz dönemi bütünleme sınavları 4 Mart- 5 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak.

SORU VE CEVAPLAR

AÖF sonuçları için bekleyiş sürerken Açıköğretim Öğrencileri’nin alacakları notları yaklaşık olarak tahmin edebilmesi için sınavda çıkan sorular, resmi site üzerinden yayımlandı. Özellikle 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi nedeniyle tedirgin olan öğrenciler, soru ve cevaplarını analiz ederek AÖF final sonuçlarını yaklaşık olarak hesaplayabilirler. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı kitapçıkları ve cevap anahtarlarına lms.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

ATA AÖF FİNAL SORU CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!