ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 15:42

ATA AÖF sınav sonuçlarıyla ilgili belirsizlik sürerken bir açıklama olup olmadığını sorgulayan adaylar sık sık Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin resmi sitesini ziyaret ediyorlar. AÖF sınav sonuçları, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin resmi sitesi üzerinden görüntülenebilecek. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

Haberin Devamı

'ATA AÖF soruları ne zaman açıklanacak?' sorusu gündemini korumaya devam ediyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin 3 - 4 Aralık'tagirdiği ATA AÖF sınav sonuçlarını merak eden öğrenciler, sık sık Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin resmi sitesini ziyaret ediyorlar. Sonuçlara erişim sağlayabilmek için T.C. Kimlik No ve parola bilgileri yeterli. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Aralık ayının ilk haftasında gerçekleşen ATA AÖF sınavında adaylar, her dersten 20 soruyu 30 dakika içerisinde yanıtladılar. Öğrenciler, Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA  Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin resmi sitesini ziyaret ediyorlar.

Aralık ayının ilk haftasında gerçekleşen ATA AÖF sınavında adaylar, her dersten 20 soruyu 30 dakika içerisinde yanıtladılar. Öğrenciler, Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilecekler. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir. Peki, sonuçlar ne zaman açıklanacak, resmi bir açıklama yapıldı mı? Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi güz dönemi vize sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı ancak ATA AÖF sınavının üzerinden yaklaşık iki hafta geçmesi nedeniyle sınav sonuçlarının kısa bir sürede açıklanması bekleniyor. 

Haberin Devamı

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

ATA AÖF final sınav soruları ve cevap anahtarları ataaof.edu.tr internet sitesinden yayınlandı. ATA AÖF final sınav soruları ve cevap anahtarlarına ulaşmak isteyen öğrenciler, Atatürk Üniversitesi’nin resmi sitesi üzerinden erişim sağlayabilirler. ATA AÖF final sınavı sonucunu öğrenen öğrenciler bütünleme sınavına kalıp kalmadıklarını da öğrenecekler. 

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARILAR

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Fakültemize yerleştirilen öğrencilerin kayıtlarını 12-16 Ağustos 2016 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden yapmaları gerekmektedir. Elektronik kayıt işlemlerinin ardından Halkbank veya  VakıfBank’a materyal ücretini ödeyen öğrencilerin (SMS yolu ile evrak istenen öğrenciler hariç) herhangi bir evrak göndermesine gerek kalmaksızın kayıtları tamamlanmış olacaktır.e-Devlet kapısı üzerinden kayıt yaptıramayan öğrencilerin bu kılavuzda açıklanan ve SMS (kısa mesaj) yoluyla istenen tüm belgeleri, 12-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanlığına doğrudan yada posta yolu ile mutlaka ulaştırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi yapılmamış olur.Öğrenci adaylarına kayıt işlemleri ile ilgili bilgilendirmeler, Fakültemiz web sayfası üzerinden ve SMS yolu ile yapılacaktır.Akademik takvimde belirtilen kayıt tarihleri kesinlikle uzatılmayacaktır. Bu tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar, sonradan kayıt için herhangi bir hak iddia edemezler, mazeret ileri süremezler ve kayıt hakkını kaybederler.Kesin kayıt işleminin tamamlanması için belge göndermesi gereken öğrencilerin istenen belgeleri eksiksiz göndermeleri ve bu kılavuzda belirtilen niteliklere uygun hazırlamaları gerekmektedir.Kayıt için gerekli belgeler eksiksiz ve kılavuzda belirtilen şekilde hazırlanarak belirtilen tarihler içerisinde Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı’na posta yoluyla veya doğrudan gönderilmelidir.Kayıt belgelerinin biri bile eksik olsa kayıt yapılmaz ve belge tamamlamak üzere ek süre verilmez

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!