ATA AÖF bütünleme sonuçları açıklandı.... AÖF 3 ders sınavı yerleri sorgulama

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF bütünleme sonuçları açıklandı.... AÖF 3 ders sınavı yerleri sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 12:31

AÖF sınavlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Erzurum Üniversitesi'ne bağlı olan Ata AÖF bütünlemr sonuçları 18 Temmuz Salı günü açıklandı, öte yandan Anadolu Üniversitesi 3 ders sınav yerleri de belli oldu. İşte ATA AÖF sınav sonuç sorgulama sayfası ve 3 ders sınav yerlerini sorgulayabileceğiniz adres!

Haberin Devamı

ATA AÖF sınav sonuçlarının açıklanması ardında Anadolu Üniversitesi’nin açıköğretim sınavlarıyla ilgili de beklenen duyuru geldi. Üst sınıfa geçebilmek veya mezun olmak için sadece üç dersi kalan açıköğretimlileri ilgilendiren AÖF 3 ders sınav yerleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine kayıtlı olan öğrenciler, üç ders sınav giriş belgesini online sistem üzerinden görüntüleyebiliyor. İşte AÖF üç ders sınav giriş yerleri ve henüz ATA AÖF sonuçlarını öğrenmemiş olanlar için sonuç sorgulama sayfası!

ATA AÖF BÜTÜNLEME SONUCU

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR

AÖF üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. AÖF sınav giriş belgesini almak isteyen adaylar https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sınav giriş belgelerini görebilecekler.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF 3 ders SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri için yapılacak olan üç ders sınavı 22 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirileceği belirlendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!