AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı? Tıkla öğren!

Güncelleme Tarihi:

AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı Tıkla öğren
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 11:32

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav giriş yerleri açıklanıyor. AÖL öğrencileri için 2. dönem AÖL sınavının yaklaştığı şu günlerde öğrenciler AÖL sınav yerlerini merak ediyorlar. Peki; AÖL 2. dönem sonu sınavı ne zaman yapılacak? AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖL sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınavları için sınav tarihi açıklandı. Peki; AÖL 2. dönem sınavı ne zaman yapılacak? AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Milyonlarca AÖL öğrencisinin merak ettiği bu soruların cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz.

AÖL 2. DÖNEM SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açık Öğretim Lisesi'nde öğrenim gören öğrenciler için 2. dönem sınavları yaklaşıyor. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı açık öğretim ortaokulu, açık öğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi 2. dönem sonu sınavları 19 Mart 2016 - 20 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. AÖL 2. dönem sınav sonuçları ise 28 Nisan 2016'da açıklanacak.

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan AÖL 2. dönem sonu sınavlarını öğrenciler heyecanla bekliyor. Açık öğretim ortaokulu, açık öğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi öğrencilerinin katılacakları AÖL sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Ancak AÖL 2. dönem sınav giriş yerlerinin bugün açıklanması bekleniyor. AÖL giriş yerleri açıklandığında haberimizden öğrenebilirsiniz.

AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı Tıkla öğren

AÖL SINAVINDA ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN BELGELER NELERDİR?

- Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi (AÖL Bilgi Yönetim Sistemine girip alınacak),

- Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da ehliyet, pasaport)

- Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ,

- Kurşun kalem ve silgi.

Dikkat: Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (fotoğraflı nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!