AÖF kayıt yenileme işlemi için son saatlere girildi! Ödeme hangi bankadan yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF kayıt yenileme işlemi için son saatlere girildi Ödeme hangi bankadan yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 15:32

AÖF kayıt yenileme işlemi yaparak yeni döneme başlamak isteyen vatandaşlar, Anadolu Üniversitesi internet sitesi üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilecek. AÖF kayıt yenileme işlemiyle birlikte yeni döneme başlayacak olan adaylar, öğrenimlerine devam edecek. Peki, AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

AÖF kayıt yenileme işlemi için öğrencilerin araştırması devam ediyor. Yeni dönem için kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, AÖF kayıt yenileme işlemiyle bu döneme başlayabilecek. İşte, yeni dönem itibariyle farklı şekilde gerçekleşmeye başlayan AÖF kayıt yenileme işleminin detayları

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILACAK?

Yeni dönemde alınacak olan kayıt yenileme işlemleri kapsamında ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyeceklerdir.

Kayıt yenileme, Ders Seçimi (Ekle-Sil) işlemi ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir. Kayıt yenileme işlemleri; 26 Eylül 2017 Salı günü başlayıp, 13 Ekim 2017 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

2017-2018 Öğretim Yılından itibaren, kaydını yenileten öğrenciler tüm ders seçimlerini artık kendileri yapacak ve 45 AKTS krediye kadar ders seçebilecek.

Haberin Devamı

Dolayısıyla, kaydını yenileten öğrenciler ilk olarak derslerini seçecek. Daha sonra seçtiği derslere göre hesaplanan ücreti yatıracak ve kaydını tamamlamış olacak. Böylece, öğrencinin ayrıca bağlı bulunduğu Açıköğretim Bürosuna gitmesine gerek kalmayacak.

KAYIT YENİLEME BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİ BANKADAN ÖDEME YAPILACAK?

Kayıt için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz:

*Kredi Kartı/Banka Kartı İle Ödeme (İnternet başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapamazsınız.)

*İnternet Bankacılığı ile Ödeme 

*ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

*Mobil Bankacılık ile Ödeme

Ziraat Bankasının şubeleri içinden ödeme yapılmayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!