AÖF 2016 sınav giriş yerleri açıklandı - AÖF Güz Dönemi Sınav Yeri Öğrenme

Güncelleme Tarihi:

AÖF 2016 sınav giriş yerleri açıklandı - AÖF Güz Dönemi Sınav Yeri Öğrenme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 16:39

AÖF dönem sonu sınav yerleri açıklandı. 23-24 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek final sınavlarına girecek öğrenciler sınav yerini internetten öğrenebiliyor. AÖF sınav giriş yerini sorgulamak için haberimizdeki linki tıklayın. AÖF giriş belgesi nasıl alınır? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, dönem sonu final sınavlarının giriş yerlerini resmi web sitesi ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden duyurdu. Fakültenin resmi web sitesinde yer alan “Öğrenci Girişi” bölümünden TC kimlik numarası ve şifreye giriş yapılarak sınav yeri öğrenilebilecek. Sınav giriş belgesi ise web sitesinden ya da seçmiş oldukları sınav merkezlerinin AÖF bürolarından temin edilebilecek. Giriş belgesi öğrencilerin adresine postalanmayacak.

AÖF sınavına girecek öğrencilerin sınav günü, renkli veya renksiz Sınav Giriş Belgesi’nin, fotoğraflı ve onaylı özel Kimlik Belgesi’nin, AÖF Öğrenci Kimlik Kartı’nın yanlarında olması gerekiyor.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı tüm öğrenciler, güz ve bahar döneminde toplam 4 sınava giriyorlar. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri sabah 9:30’da ve öğleden sonra 14:00’da olmak üzere dört oturumda gerçekleştiriliyor. Sınavların yapıldığı gün AÖF büroları 8:00-16:30 saatleri arasında açık oluyor.  Sınavların organizasyonu, uygulanması ve değerlendirilmesi Anadolu Üniversite bünyesinde yürütülüyor.

Haberin Devamı

AÖF SINAV TARİHLERİ

2015-2016 yılı güz dönemi final sınavları 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bahar dönemi ara sınavları 16-17 Nisan 2016, finav sınavları ise 4-5 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenecek. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra tek dersi kalan öğrenciler için ise 16 Temmuz 2016’da tek ders sınavına girecekler.

AÖF SINAV GİRİŞ YERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!