Altın Kökü Bulmaca Cevabı Nedir? Bulmacada Harf Harf Altın Kökü Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Altın Kökü Bulmaca Cevabı Nedir Bulmacada Harf Harf Altın Kökü Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 10:30

Bulmacalarınızı çözerken bilmediğiniz bir soruyla karşılaşma durumunda Web aracılığıyla araştırma yaparak cevaplara ulaşabilirsiniz. Eğer karşınıza altın kökü bulmaca sorusu çıkmış ve cevabını bilmiyorsanız buradan öğrenebilirsiniz. Altın kökü bulmaca cevabı nedir? Bulmacada harf harf altın kökü cevapları hangileridir? Altın kökü bulmaca sorusunu yanıtlamak için tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

 Bulmaca sorularına cevap ararken mutlaka sorunun tamamı yazılarak aranmalıdır. Çünkü iki kelimeden oluşan bulmaca sorularında yarım yazılması ya da tam ifade edilmemesi halinde farklı cevaplar çıkabilir. Altın kökü bulmaca sorusu da iki kelimeden oluşan sorulara örnektir.

Altın Kökü Bulmaca Cevabı Nedir?

Bulmaca soruları tek bir kelime olabileceği gibi cümle ya da iki ve daha fazla kelime tamlamasından oluşabilir. Altın kökü de iki kelimeli bulmaca sorularındandır. Altın kökü bulmaca sorusunun cevabı tek kelimedir. 5 harften oluşan cevap ipekadır.

Bulmacada Harf Harf Altın Kökü Cevapları

Bulmacada cevap kutucukları cevapların harf sayısı kadar bırakılır. Bu sayede yanlış cevap durumu azaltılmış olur. Altın kökü cevapları da şöyledir;
5 harfli cevaplar; ardıl ve ipeka

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!