AK Parti’li vekil: 18 yaşını geçince yapacak bir şey yok

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li vekil: 18 yaşını geçince yapacak bir şey yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2013 16:49

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, öğrenci evleriyle ilgili tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Aydın, "Komşulardan, diğer sakinlerden birtakım şikayetler oluyorsa bu şikayetler üzerine ancak işlem yapılabilir. Yoksa yaşı 18'i geçtikten sonra tabii ki şu aşamada yapacağımız bir şey yok" dedi.

Aydın, kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmalarının Türk aile yapısı ve değerlerine ters düştüğünü belirterek, şunları söyledi:
"Bazı yerlerde komşular tarafından birtakım sıkıntıların fark edildiği, giren çıkanın belli olmadığı, bazı şüpheleri uyandıran yerlerle ilgili eğer komşulardan, diğer sakinlerden birtakım şikayetler oluyorsa bu şikayetler üzerine zaten ancak işlem yapılabilir. Yoksa yaşı 18'i geçtikten sonra tabii ki şu aşamada, şu anlamda yapacağımız bir şey yok. Ama ailelerin dikkatini de en azından bu noktada çekmek lazım. Herkesin bir şekilde çoluğuna çocuğuna bu manada sahip çıkması lazım. Örfümüz geleneğimiz, ailevi değerlerimiz, muhafazakar demokrat kimliğimiz de bunu gerektiriyor. Bu konuda rahatsızlığı olmayanlara diyecek sözümüz yok. Rahatlarsa, kendileri bu şekilde arzu ediyorlarsa ama velev ki yasaları da aşan sadece ikametgah maksatlı değil, o evin başka maksatlarla kullanıldığına dair birtakım emareler, şüpheler varsa da bu şüpheler üzerine birileri tarafından bir şikayetin gereğinin yapılması lazım diye düşünüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!