EGEYAPI Group'un Kartal'a İz Bırakacak Projesi

Güncelleme Tarihi:

EGEYAPI Groupun Kartala İz Bırakacak Projesi
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 26, 2012 09:47

İz Tower Satışlar Başlıyor...

Haberin Devamı

EGEYAPI Group'un İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen projesi İz Tower'ın satışına  başlanıyor. Kartal'a değer katan en etkileyici projelerden biri olacak İz Tower, Adalar manzarasıyla hayatınızın her alanında yüksek konforla sunuyor.

/images/100/0x0/55eb036cf018fbb8f8a55571

EGEYAPI Group'un İstanbul Kartal'a iz bırakacak projesi İz Tower'da  satışlara başlanıyor. Merkezi konumunun yanı sıra sahip olduğu teknolojik alt yapı ve sunduğu konfor ile İstanbul'un en etkileyici projeleri arasındaki gösterilen İz Tower, sakinlerinin ihtiyaç duyduğu bütün ayrıntılara cevap vermesinin yanında vadettiği yüksek prim potansiyeli ile yatırımcıları cezbediyor.

Haberin Devamı

Ä°z Tower'ın kaba inÅŸaatı tamamlandı Â

Yaklaşık 5 bin 200 metrekare arazi üzerine konumlanan İz Tower, 21 kat, 163 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor. İz Tower'da 60 ve 65 metrekare olmak üzere iki tip 1+1'in yanı sıra 96-98 metrekareden oluşan iki tip 2+1 ve 108 m2'lik dubleks loft daireler bulunuyor. İz Tower kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, güneşlenme terası, hamam, buhar odası, çocuk oyun alanları, 24 saat kamera güvenlik sistemi ve kapalı otopark gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

İz Tower merkezi konumu ile dikkat çekiyor
EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İz Tower'ı tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak geliştirdiklerini söyledi. Projelerin lokasyonu itibariyle çok özel bir konumda bulunduğunu belirten Kabadayı, "İz Tower, D-100 Karayolu'nun hemen kenarında bulunuyor. Ayrıca tamamlanmak üzere olan dünyanın en büyük adalet sarayının yanı sıra, Real alışveriş merkezlerine de yürüme mesafesinde olan projelerin yakında hizmete açılacak Kartal-Kadıköy metrosu ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yürüme mesafede bulunması sebebiyle ulaşım konusunda hiçbir sıkıntısı bulunmuyor" dedi.

444 5 343   Â

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!