Zabıtadan lokanta ve pastane denetimi

Güncelleme Tarihi:

Zabıtadan lokanta ve pastane denetimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 11:14

Denizli Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan'a saatler kala pastane, lokanta gibi gıda ürünleri üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıkılaştırdı.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ekmek fırınlarındaki denetimlerin ardından bu kez de lokanta ve pastaneleri denetledi. Ekipler, yapılan işyerleri denetimlerinde, işyeri açma ruhsatı, işyeri temizliği, fiyat listesinin görünür şekilde asılmış olması, gıda ürünlerinin muhafaza edildiği dolapların temizliği ve genel kontrolü yaptı. 20 lokanta ve 18 pastane ilk günkü denetimlerde kontrol edilerek standartlara uymadan faaliyet gösteren 4 işyeri hakkında yasal işlem yapıldı.
Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, denetimlerin Ramazan ayı boyunca artarak devam edeceğini belirtip, “Ramazan ayında, gıda ürünü üreten ve satan işyerleri ile pastane, lokanta gibi vatandaşların sıklıkla uğrayacağı işletmelere yönelik denetimlerimizi sıklaştırdık. Amacımız, vatandaşlarımızın güven içinde yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine yardımcı olmaktır. Halkın sağlığını olumsuz etkileyebilecek işyerlerinin faaliyet göstermesine izin verilmeyecek” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!