Yine Yıldırım düştü

Güncelleme Tarihi:

Yine Yıldırım düştü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2013 01:48

PTT 1. Lig'de 1-0 öne geçtiği maçta Balıkesirspor'a deplasmanda 4-1 yenilen Karşıyaka'da Hakem Bülent Yıldırım'a isyan var.

Haberin Devamı

Karşılaşma 1-1 devam ederken 55. dakikada Karikari'nin şutunda ceza sahasında Tayfun'un yüzüne çarpan topta penaltı kararı veren FIFA hakemi Yıldırım'ın ikinci kez KSK'nin canını yaktığını belirten kurmaylar, “2009-10 sezonunda Play-Off mücadelesi verirken Adanaspor maçında yarattığı penaltı ile yolumuza taş koyan Bülent Yıldırım bir kez daha karşımıza çıktı” dediler.

Adanaspor karşılaşmasından sonra 3 yıl KSK'nin maçlarına verilmeyen Bülent Yıldırım için, “Rakip için her türlü tedbiri aldık ama Bülent Yıldırıom'a hesaba katmadık” diyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, “Hatalı olan sadece aleyhimize verdiği penaltı değildi. İlk 10 dakikada iki sarı kart gösterip oyuncularımı yıldırdığı gibi, iki mutlak penaltımızı vermedi. Bunca hatalı düdüğün ardından oyuncularımı uyarsam da toparlanamadık. Bir takımın kaderiyle böyle oynanmamalı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kolu kanadı kırık

BALIKESİR deplasmanında ağır bir darbe yiyen Karşıyaka, bu hafta evinde oynayacağı kritik Samsunspor maçı arefesinde iki kanat oyuncusunu kaybetti. Sağ ve sol kanatta görev yapan Ofoedu ile Mustafa cezalı duruma düşerken, Muhammet'in de karşılaşma öncesi sakatlanması kurmayların kolunu ktanadını kırdı. KSK'de Caner ve Gökhan Aydaş da Samsun maçında oynamayacak.

Play'e basamadı

KARŞIYAKA bu sezon Play-Off hattındaki takımlarla oynadığı 5 maçta 4 yenilgi aldı. Mersin İdman Yurdu'na 3-0, Orduspor'a 1-0, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-2, Balıkesirspor'a 4-1 yenilen Karşıyaka, sadece 3-2'lik skorla Manisaspor'u yenmeyi başardı.

Kolay gelsin KSK

PINAR Karşıyaka’yı 12 gün içinde birbirinden önemli 4 sınav bekliyor. Eurocup E Grubu’nda yarın lider Khimki Moskova’yı ağırlayacak Kaf-Kaf, son lig şampiyonu Galatasaray’la 15 Aralık Pazar günü yine Arena’da kapışacak. 18 Aralık Çarşamba günü İsrail’de Hapoel’le son grup maçını oynayacak KSK, seriyi 22 Aralık Pazar günü Fenerbahçe deplasmanında bitirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!