Yıldırım Mayruk’tan ’2023’e Hikayeler’ defilesi

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım Mayruk’tan ’2023’e Hikayeler’ defilesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 01:16

ÇANAKKALE Savaşları’nın 100’ncü Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, ünlü modacı Yıldırım Mayruk’un 50’inci Sanat Yılı’na özel tasarımlarının yer aldığı ’2023’e Hikayeler’ defilesi beğenildi.

Haberin Devamı

Rotary Kulübü’nün eğitim ve sosyal projelere katkı sağlamak amacıyla düzenlediği defilede mankenler Sema Şimşek, Bilge Kara, Burcu Kutluk, Günay Museyeva, Didem Soydan, Ebru Öztürk, Ebru Ürün, Merve Büyüksaraç, Selda Car, Ceylan Saner, Deniz Pulaş, Yelda Kara ve Özlem Katipoğlu; 50’nci sanat yılını dolduran ünlü modacı Yıldırım Mayruk’un çağdaş, global ve alımlı Türk kadınının güncelleşen formatını yansıtan koleksiyonunu sergiledi.

Defilenin gündüz gösterimini yaklaşık 500 kişi ilgiyle izledi. Moda severler, defile sonunda podyuma çıkan Yıldırım Mayruk’u dakikalarca alkışladı.

Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Hülya Acar, kentte ilk kez bir defile organizasyonuna imza attıkları için mutlu oldukların belirterek, "Kulübümüz Toplum Hizmetleri Grubu, Çanakkale’nin 100’ncü yılı kapsamında böyle bir organizasyon gerçekleştirdi. Türk Kadını simgesini konu olarak seçerek Sayın Yıldırım Mayruk ile görüştük. Onlar da bizi kırmadılar. Değişik bir organizasyon olsun istedik. Tiyatro, müzik gibi artık bir çok konuda Çanakkale’de eksiklik hissedilmiyor. Bu defileyle de farklı bir öncülük etmek istedik ve amacımıza da ulaştık" dedi.

Haberin Devamı

Halk gösteriminin ardından defilenin galasının 19.30’da yine Kolin Hotel’de yapılacağı belirtildi. Bağış şeklinde satılan gecenin davetiyeleriyle elde edilen gelirin eğitime aktarılacağı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!