Yelkenciler ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Yelkenciler ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2013 00:00

TÜRKİYE Yelken Federasyonu’nun (TYF) 2013 yılı programı kapsamında Bodrum’da düzenlediği Yarıyıl Kupası’nın ilk ayağı tamamlandı.

Haberin Devamı

Yalıkavak Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 30 ilden 315 sporcu ile 80 hakemin katıldığı yelken yarışlarında Optimist ve Laser kategorilerinde derece alan sporculara, Yalıkavak Belediyesi Yelken Kulübü'nde düzenlenen törenle ödülleri verildi. Optimist genel kategorisinde birinci Yücehan Arslan, ikinci Can Pehlivan, üçüncü Haluk Çalın, Laser Radial kategorisinde birinci Pınar Kaynar, ikinci Alp Rona Rodopman, üçüncü Can Akdurak, Laser Standart kategorisinde birinci Mustafa Çakır, ikinci Onur Bilgen, üçüncü Utku Gönerer ödüllerini aldı. Dereceye giren sporcuların ödüllerini Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve Türkiye Yelken Federasyonu Başkan Vekili Özlem Akdurak verdi.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan yarışların ilk ayağını tamamladıklarını belirterek, “Başarılı olan sporcularımıza ödül verdik. Bütün çocuklarımızı ödüllendirdik. Havanın güzel olması ve önemli bir aksaklığın olmaması bizi sevindirdi. Bu yarışlara ev sahipliği yapmaktan çok mutluluk duyduk. Başarılı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!