Yaşasın futbol

Güncelleme Tarihi:

Yaşasın futbol
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 00:00

43. TSYD Ege Dostluk Kupası 19.00’da Göztepe-Altay, 21.00’de ise Buca-Denizli maçlarıyla başlıyor.

Haberin Devamı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin 1965’ten beri düzenlediği TSYD Ege Dostluk Kupası’nın 43’üncüsü, bugün Alsancak Stadı’nın evsahipliği yapacağı iki süper maçla başlayacak. Bu yıl ilk kez TTNET ana sponsorluğu ve İzmirgücü Spor Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek geleneksel organizasyona, İzmir’in iki dev firması Pınar ve Kecheese ikram sponsoru olarak destek verecek.

NAKLEN TRT SPOR’DA
İLK randevuda saat 19.00’da iki ezeli rakip Göztepe ile Altay kozlarını paylaşacak. Bu derbi maçın hemen ardından 21.00’de Denizlispor ile Bucaspor oynayacak. Karşılaşmaların berabere bitmesi halinde sonucu seri penaltı atışları belirleyecek. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak müsabakalarda kazananlar perşembe günü 21.00’de final, kaybedenler 19.00’da üçüncülük maçına çıkacak.

Haberin Devamı

İki maç sadece 5 TL
TSYD İzmir Şubesi Yönetimi, futbolseverlerin hasretini dindirmek için 43. Ege Dostluk Kupası’nda bilet fiyatlarını çok ucuz tuttu. Turnuvaya katılacak 4 kulübün taraftarları da sadece 5 TL’ye isterlerse iki maçı izleyebilecek. İl Güvenlik Kurulu’nun yaptığı düzenlemeye göre, Göztepeliler açık, Altaylılar kapalı, Bucasporlular balkon tribününde oturacak. Denizlispor’u desteklemek için İzmir’e gelecek seyirciler ise protokol tribününün önünde bulunan bölümde ağırlanacak.

Kupayı en çok Altay kazandı
1965 yılından bu yana düzenlenen TSYD Ege Dostluk Kupası’nı geçen sene Akhisar Belediyespor kazandı. Anlamlı kupayı Altay 17 kez müzesine götürürken, Göztepe 9, Karşıyaka 8, Denizlispor ise 2 kez şampiyonluk sevincini yaşadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!