Yaşar Üniversitesi ve Vestel Servis Akademi Ödül Gururu Yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Yaşar Üniversitesi ve Vestel Servis Akademi Ödül Gururu Yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2015 01:32

Satış sonrası hizmet kalitesini artırmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla kurulan Vestel müşteri Hizmetleri, Yetkili Servislerinin sahiplerini ve yöneticilerini daha kaliteli, verimli olmaları ve sürdürülebilir başarı sağlamaları için Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) işbirliğiyle gerçekleştirdiği eğitimlerle üniversite sanayi işbirliğine güzel bir örnek oluşturdu.

Haberin Devamı

Özel bir projeye imza atan Vestel Servis Akademi ve YÜSEM, KalDer İzmir Şubesi’nin bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Mükemmelliği Arayış Sempozyumunda Yılın Başarılı Ekibi Kamu Kategorisinde Büyük Ödülü almaya hak kazandı.

YÜSEM eğitmenleri, Vestel’in yurt çapındaki 350 yetkili servis yöneticisine sunduğu “Yetkili Servis İşletme Yönetimi Sertifika Programı” kapsamında işletme yönetimi, finans, hukuk, pazarlama ve müşteri iletişimi konularında ayrıntılı eğitimler gerçekleştirdi.

YÜSEM Müdürü Doç Dr. Sabah Balta, Vestel Servis Akademi ile 2013 yılında başladıkları sertifika programıyla bugüne kadar İzmir, Manisa, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Gaziantep ve Diyarbakır illerinde 211 yetkili servis sahiplerine ve yöneticilerine eğitim verdiklerini ifade etti; 350 yetkili servisin tamamının bu programdan geçecek şekilde programa bu yılda devam edeceklerini ekledi.

Haberin Devamı

MOTİVASYONUMUZ ARTTI

Doç. Dr. Sabah Balta, “KalDer’in eğitim ve organizasyonlarını YÜSEM ve Vestel Servis Akademi olarak ayrı ayrı takip ediyor ve kurumlarımızın farklı birimlerinin katılımlarının olumlu sonuçlarını gözlemliyorduk. Farklı kurumlarda takım olmaya başarmış bir ekip olarak, emek yoğun bir proje olan “Yetkili Servis İşletme Yönetimi Sertifika Program” ile katılmanın yerinde olacağını düşündük ve başvurumuzu yaptık. Öncelikle inandığımız ve emek verdiğimiz bu projenin ayrı bir kuruluş tarafından da onaylanması ve ödüllendirilmesi bizlerin motivasyonunu ve işimize olan inancımızı arttırdı. Bu ödülle projenin hali hazırda tamamlanmış olan 2. Faz’ına ek olarak 3. Faz çalışmalarımızı da başlatmış bulunuyoruz” diye konuştu.

ÜNİVERSİTE SANAYİ ARASINDA ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

Vestel Müşteri Hizmetleri Eğitim ve Kalite Sistemleri Müdürü Esra Akgün, Vestel Servis Akademi olarak 2014 yılında Kalder İzmir Şubesi’nin Ekipte Mükemmellik Özel Sektör kategorisinde büyük ödülü kazandıklarını belirterek, YÜSEM ile ortak yürüttükleri eğitim projesiyle de bu yıl yeniden ödül almanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Gerçekleştirdikleri işbirliğinin pekçok kurum ve kuruluşa da örnek olduğunu dile getiren Esra Akgün,
“YÜSEM ile 2013 yılında Yetkili Servisler İçin İşletme Yönetimi Sertifika Programına başladık. Bu projeye özel bir önem veriyorduk. Çünkü Türkiye’de benzeri örnekler olmasına rağmen bu kadar uzun süren ve kapsamlı bir eğitim bulunmuyordu. KalDer İzmir Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyorduk. KalDer Ödüllerine başvurmak için gerçekten çok güçlü bir proje ve güçlü ekip çalışması olduğunu düşünüyorduk. Aynı zamanda başarılı üniversite sanayi işbirliği projelerinden biri olan bu projemize çok inanıyorduk. Bu konuyu YÜSEM’e ilettik ve ödül sürecine bu ortak projemizle katılmayı önerdik. YÜSEM ve üniversite yönetimi de öneriyi çok beğendi ve başvuru yapmaya karar verdik. Sonuçta her iki kurumu da gururlandıran ‘Yılın Başarılı Ekibi’ ödülünü almaya hak kazandık” diye konuştu.

Haberin Devamı

SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE SERVİS İŞLETMECİLER İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM ATILDI

Vestel’in “Yetkili Servis İşletme Yönetimi Sertifika Programı” ile yetkili servis sahiplerini ve yöneticilerini sektörle ilgili farkındalık ve bilinçlendirme kazandırmayı hedeflediklerini belirten Esra Akgün, kurumsallık adına önemli bir adım atıldığını ve ciddi bir sinerji ve motivasyon sağlandığını söyledi.
KOBİ’lerin gelişimi açısından da bu projenin ayrı bir önem taşıdığına dikkat çeken Esra Akgün, Vestel Müşteri Hizmetleri olarak her alanda mükemmellik ve kalite hedefiyle önümüzdeki Ekim ayında eğitim projesinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!