Vural zirvede Kalkan dipte

Güncelleme Tarihi:

Vural zirvede Kalkan dipte
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2011 22:09

TÜRKİYE Milletvekillerini ve Seçilmişleri İzleme Komiteleri (TÜMİKOM) Genel Müdürü Mustafa Durna, Kaya Prestige Otel’de düzenlediği basın toplantısında İzmir’in 24 milletvekilinin TBMM performanslarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

1 Ekim 2008-11 Ağustos 2009 tarihleri arasındaki yasama ve denetim etkinlikleri dikkate alınarak, her vekil için yaklaşık 40 bin sayfa tutanağın incelenmesiyle hazırlanan raporda, izmir milletvekillerinin Meclis etkinliklerinin yüzde 7’sini gerçekleştirdiği, en yüksek oranın mhp Grup BaşkanvVekili Oktay Vural’da olduğu gözlendi.

Vural’ı, chp Grup Başkanvekili Kemal Anadol, Erdal Sipahi (MHP), Ahmet Ersin (CHP), Harun Öztürk (CHP), Güldal Mumcu (CHP) ve Bülent Baratalı (CHP) izledi. Erdal Kalkan (AK Parti) ve Taha Aksoy (AK Parti) son sırada yer aldı. Kalkan’ın hiçbir yasama ve denetim etkinliğinde bulunmaması dikkat çekerken, AK Partili vekiller İbrahim Hasgür, İsmail Katmerci, Mehmet Tekelioğlu ve Taha Aksoy hiçbir denetim etkinliğinde bulunmadı. ? Elif DEMİRCİ /

Devamsızlık rekoru Birgün’de

Haberin Devamı

? Bağımsız Recai Birgün 11 günlük devamsızlıkla başı çekerken, onu chp’li Selçuk Ayhan (9) ve chp’li Canan Arıtman (7) izledi. Abdürrezzak Erten (CHP), Bülent Baratalı (CHP), Harun Öztürk (CHP), İbrahim Hasgür (AK Parti), Şenol Bal (MHP) ve Tuğrul Yemişçi hiç devamsızlık yapmadı. Söz talep edip de sıra kendine geldiğinde oturumda bulunmayanlar arasında yine Recai Birgün üç oturumla başı çekti. Onu, Harun Öztürk (CHP), Oktay Vural (MHP) ve Tuğrul Yemişçi (AK Parti) izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!