Vitello’nun hedefi ilk 3’e girmek

Güncelleme Tarihi:

Vitello’nun hedefi ilk 3’e girmek
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2012 22:04

Gaziemir’de 10 bin metrekare kapalı alanda kurduğu fabrikada geçen ay ‘Vitello’ markasıyla motosiklet üretimine başlayan Başterziler Grup, tüketici karşısına çıktığı ilk fuarda tam not aldı.

Haberin Devamı

MOTOSİKLET sektörüne “Markaların dansına hazır mısınız” sloganıyla hızlı bir giriş yapan Vitello, Eurasia Moto Bike 2012 Fuarı’nda ilk kez görücüye çıktı. Bayiler ve tüketiciler ile görüşmeler yapan Vitello, önemli bağlantılara imza attı.

Vitello-PGO ve Vitobis markalarından oluşan ürün gamında toplam 18 çeşit ürünle beğeni toplayan Başterziler Grup, İstanbul’da dört gün süren fuarda yoğun ilgi gördü. Vitello stantı, özel gösterileri ve stant dekoru ile motosiklet kullanıcılarından tam not aldı. Kaliteden ödün vermeden üretim yaptıklarını açıklayan Başterziler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, hizmetlerinin sadece satışa kadar değil, satış sonrasında da bayi, servis ve müşteri memnuniyeti odaklı devam ettiğini kaydetti. Motosiklet sektörünün deneyimli ismi, Vitello Genel Müdürü Tufan Görgülü, hedeflerinin yüksek sayıda satış yapmak değil, yüksek müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli üretimi nihai tüketiciye alıştırarak, kalite segmentini yükseltmek olduğunu vurguladı. 2012 yılında sektörün
ilk üç firmasından biri olmaya aday olduklarını açıklayan Tufan Görgülü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuri-yeti’ne de distribütörlük verdiklerini kaydetti.

TİCARETTEN ÜRETİME

Haberin Devamı

Gaziemir’de 10 bin metrekare kapalı alanda kurduğu fabrikada ‘Vitello’ markasıyla yılda 30 bin adet motosiklet üretecek olan mobilya sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Başterziler Grup, ticaretten üretime geçti. Başterziler A.Ş. olarak geçen yıl elektrikli motosiklet satışı ile sektöre giriş yaptıklarını ve Tayvan’ın dünyaca ünlü motosiklet markası PGO ile Türkiye distribütörlük anlaşması imzaladıklarını hatırlatan Emre Başterzi, “Gaziemir’deki tesisimizde kendi markamız olan ‘Vitello’ motosikletlerinin yanında Vitobis ve PGO markalı motosikletlerin üretimine geçen ay başladık” diye konuştu.

UYGUN FİYATLAR

Tüketicinin artık üst segment motosikletlere de uygun fiyatlarla sahip olabileceğini dile getiren Tufan Görgülü, “Özellikle PGO scooterlerinin çok yaygın olduğu İtalya, İspanya, Fransa, Yunanistan gibi ülkelerle Türk cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika’da, İzmir’de üretilecek motosikletler satılacak” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!