Virajda dehşet: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Virajda dehşet: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda genç bir sürücü kız, aşırı hızla girdiği virajı alamayınca otomobili koşu bandına daldı. iki kişi öldü, iki kişi de yaralandı.

BİR ilaç şirketinde çalışan 24 yaşındaki Hülya Karamanlar, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Polisevi önünde aşırı hız ve dikkatsizlikten virajı alamayınca otomobili yürüyüş bandına daldı.

ARAÇ, emekli astsubay İbrahim Ekrem Varan ve eşi Yadigar Varan'ı ezip ölmelerine neden oldu. Nişanlı çiftten Handan Büyüküstündağ ile Hakan Özdil de yaralandı. Sürücü Karamanlar mahkemece tutuklandı

Ölümün böylesi

KONAK'tan Göztepe'ye giden ve bir ilaç firmasının tanıtım görevlisi olan Hülya Karamanlar (24) önceki gece saat 23.30 sıralarında 34 YM 6826 plakalı Toyota Corolla marka otomobille Polisevi karşısındaki viraja hızlı girdi, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, koşu bandındaki vatandaşların arasına dalıp, takla attı.

OTOMOBİL yürüyüş yapan emekli astsubay İbrahim Ekrem Varan (62) ve eşi Yadigar Varan'ı (60) ezip feci şekilde can vermelerine neden oldu. Hızını alamayan otomobil nişanlı bir çifte de carptı, Handan Büyüküstündağ (19) denize düştü, Hakan Özdil de (24) başından yaralandı. Büyüküstündağ vatandaşlar tarafından denizden çıkarıldı. Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Büyüküstündağ ve Özdil ilk tedavilerinden sonra taburcu edildi.

Ankara'ya gideceklerdi

KAZADA yaşamlarını yitiren Varan çiftinin aşırı sıcaklar nedeniyle dün Ankara'daki kızlarının yanına gideceği öğrenildi. Üç çocuk sahibi Varan çiftinin ölümü komşularını üzüntüye boğdu.

HALKIN ihbarı üzerine kaza yerine birçok ambulans sevkedilirken, denizde başkalarının da olduğu ileri sürüldü. Deniz Polisi'nin tüm çalışmalarına rağmen suda başka kişiye rastlanmadı.

İKİ kişinin ölümüne, iki kişinin de yaralanmasına neden olan sürücü Hülya Karamanlar, yoka girdi, Bozyaka SSK Hastanesi'nde polis gözetiminde tedaviye alındı. Karamanlar'ın yapılan muyanesinde alkol çıkmazken, durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!