Vanlı öğrenciler MEV’e konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Vanlı öğrenciler MEV’e konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 00:00

Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell işbirliği ile başlatılan "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Van’ın Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesi, İMKB ve Vakıfbank İlköğretim Okulu’ndan gelen 42 öğrenci, 3 öğretmen Milli Eğitim Vakfı (MEV) Özel İzmir İlköğretim Okulu’nun konuğu oldu.

Konuklar için beş günlük İzmir ve yakın çevresindeki önemli tarihi ve turistik mekanları kapsayan gezi programı hazırlandı. Öğrenciler, sırasıyla Meryem Ana, Efes, Şirince, Kuşadası, İnciraltı Gemiler Müzesi, Asansör, İzmir Tarih ve Sanat Müzesi, Lunapark, Kemeraltı, Kızlarağası Hanı, Cumhuriyet Meydanı, Gündoğdu Meydanı, Atatürk Müzesi, Kordon, Urla Necati Cumalı Anı Kültür Evi, Çeşme ve Alaçatı’yı profesyonel rehber eşliğinde gezdi.

Bahçede barbekü

Gezinin son gününde konuklar için MEV İzmir Özel Okulları bahçesinde barbekü partisi düzenlendi. Öğrencilere kırtasiye malzemelerinden oluşan paketler hediye edildi. Beş günlük gezi sonunda ayrılık vakti geldiğinde kendilerini ağırlayan MEV öğretmenlerine sarılarak ağlayan öğrenciler, duygusal anlar yaşattı.

MEV Özel İzmir İlköğretim Okulu Müdürü Halil Çıldır, "Van’dan gelen öğrencilerimizi konuk etmek, onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Öğrenciler, güzel anılarla şehrimizden ayrıldılar. Bu proje için emek harcayan başta Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine ve gezi programına katkıda bulunan okulumuz çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!