VakıfBank İzmir’e ‘özel’ini getirdi

Güncelleme Tarihi:

VakıfBank İzmir’e ‘özel’ini getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2012 00:00

Vakıfbank, sunduğu ürün ve hizmetlere bir yenisini ekledi.

Haberin Devamı


Geçtiğimiz yıl, günümüz bankacılığının en etkili kulvarlarından biri olan özel bankacılık hizmetini başlatan VakıfBank, Ankara’daki bir ve İstanbul’daki iki şubeden sonra dördüncü şubesini İzmir’de açtı. Özellikle İzmir’deki yaygın şube ağı ve güçlü müşteri portföyünü fırsat olarak gören VakıfBank’ın tüm şubeleri de özel bankacılığın pazarlamasında aktif rol alacak. Genel Müdür Süleyman Kalkan, “2011’de başladığımız özel bankacılık faaliyetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Genel merkezimiz Ankara’dayken Ankara’da, İstanbul’a taşındıktan sonra İstanbul’da özel bankacılık şubelerimizi açtık. İzmir’in bizim için önemi büyük. Sadece bugün değil, VakıfBank’ın kuruluşundan bu yana İzmir ve Ege bizim için çok önemli” dedi.

Halden anlayan banka
Yakın bir zaman önce ikinci bölge müdürlüğünü de açarak İzmir’e verdikleri önemi gösterdiklerini söyleyen Kalkan, “Şimdi de özel bankacılık şubemizi açıyoruz. İzmirli müşterilerimize alışagelmiş bankacılık anlayışının çok üzerinde, çözüm odaklı yaklaşımlar sunacağız. Kişiye özel konforlu mekanlarda, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun her türlü bankacılık ürün ve hizmetlerinin yanı sıra alternatif yatırım seçenekleri de özel bankacılık şubesi müşterilerimizin kullanımına açılacak. ‘Halden anlayan banka’ konseptimizin gereklerini yerine getirerek, bu pazara çok önceden girmiş olan diğer özel bankalarla aradaki farkı hızla kapatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan da İzmir’in, ekonomik gücüyle VakıfBank’ın özel bankacılık alanındaki en önemli noktalarından biri olacağını kaydetti. ? İZMİR (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!