Üniversiteli gencin ölümüne 2 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli gencin ölümüne 2 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 13:56

İZMİR’in Buca İlçesi’nde, arkadaşlarıyla kaldığı evde uyuşturucu hap kullandığı ileri sürülen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Burak Akçay’ın ölümünün ardından gözaltına alınan 7 kişiden 2’si tutuklandı.

Haberin Devamı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tarih Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Burak Akçay, geçen cumartesi gecesi, Atatürk Mahallesi 201/10 Sokak’taki evde, iddiaya göre, birlikte kaldığı arkadaşlarıyla uyuşturucu kullandıktan bir süre sonra fenalaştı. Akçay’ın ev arkadaşları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Burak Akçay’nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Burak Akçay’ın evde, arkadaşları A.Y.E.(20), F.B. (21) ve O.K. (22) ile uyuşturucu hap kullandıklarını öğrendi. B.A.’nın 5 uyuşturucu hap içerek yaşamını yitirdiği belirlenirken, arkadaşları A.Y.E., F.B., O.K. gözaltına alındı. Genişletilen soruşturma kapsamında, üniversiteli gençlerin uyuşturucu hapları satın aldıkları öne sürülen B.B. (20), O.İ.S. (21), M.E. (37) ve E.E. (19) de yakalandı. Zanlılarda 8 gram da esrar ele geçirildi. Adliyeye sevkedilen toplam 7 zanlıdan A.Y.E., F.B., O.K., B.B. ve O.İ.S. Cumhuriyet savcılığından serbest kaldı, M.E. ve E.E. ise Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!