Üçüncü sayfa haberleri

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü sayfa haberleri
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 06, 2011 00:36

Haberin Devamı

Balkondan düşüp yaşamını yitirdi / Emrah YILMAZ, (DHA)

GAZİEMİR Etiler Caddesi Tibet Sitesi’nde, meslek lisesi öğrencisi Rojda Aydemir (17) iddiaya göre ayağı kayınca 6’ncı kattaki evlerinin balkonundan düştü. Beton zemine çakılan ve ağır yaralanan genç kız İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü, ancak tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Takside sıkışan hamile kadın bebeğini kaybetti / MANİSA, (DHA)

MUÄžLA’nın Bodrum Ä°lçesi’nde, çarÅŸamba günü tali yoldan caddeye çıkan Ali Geyik’in (22) kullandığı 48 T 6610 plakalı taksiye, ters istikamette giden Cumhur Çiçek’in (53) yönetimindeki 48 VN 064 plakalı kamyon çarptı. Kamyon ÅŸoförü Çiçek ile takside bulunanlardan Fuat Okay (27) ve Kader Ceritli (20) yaralandı. 6 aylık hamile Döndü Okay (20) ise araçta sıkıştı. AKS ekiplerinin kurtardığı hamile kadını Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Okay, durumunun ağırlaÅŸması üzerine Manisa Celal Bayar Ãœniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Okay’ın altı aylık bebeÄŸinin karnında ölmesi üzerine ameliyata alındığı ve saÄŸlık durumunun ciddiyetini koruduÄŸu belirtildi. YoÄŸun bakımda tutulan Okay’ın ayak kemiklerinde de kırık olduÄŸu belirtildi. 54 promil alkollü olan kamyon ÅŸoförü Çiçek ise serbest bırakıldı.Â

Haberin Devamı

Damadını öldürdü annesini yaraladı / Erdinç ALKAN, (DHA)

KIRKAĞAÇ Karaali Mahallesi’nde Nedim Kavak (32), annesi Rukiye Kavak’la (50) kayınpederi K.Ç.’nin b(49) evine gitti. Bir süre sonra damatla kayınpeder tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce K.Ç. duvarda  asılı olan pompalı tüfeği alıp anneyle oğluna ateş etti, sonra da kaçtı. Nedim Kavak olay yerinde can verdi, annesi Manisa Devlet Hastanesi’ne götürüldü.K.Ç., bir süre sonra polisi arayıp pişman olduğunu söyledi ve teslim oldu.

Şoför cezaevine makinist serbest / TİRE, (DHA)
TİRE’de beş kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili olarak yolcu trenin makinisti Halil Çevik’le servis minibüsü sürücüsü Salih İşgüzar adliyeye götürüldü. İşgüzar tutuklanırken, Çelik tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!