Üçüncü Sayfa

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü Sayfa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2010 00:03

Haberin Devamı

Öldüren tartışma
Ahmet YEŞİLAĞAÇ / (DHA)
Bodrum’a bağlı Gümbet Mahallesi’ndeki Sunhill Otel’e bir hafta önce eşi ve iki çocuğu ile birlikte tatile gelen bilgisayar programcısı İngiliz 32 yaşındaki Gary Aluni Rogers, gece eğlenmeye çıktı. Gittikleri barda eşi Helen Rogers ile tartışan İngiliz turist, bir süre sonra tek başına otele döndü. Sabaha karşı bardan çıkıp otele gelen Helen Rogers, odada Gary Aluni Rogers’in tavana iple asılı cansız bedeniyle karşılaşıldı.

Soygun için iki gün ön hazırlık
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, bir banka şubesindeki çalışanları tabancayla tehdit edip ardından biber gazı sıkarak 15 bin 610 TL parayı aldıktan sonra, polisin operasyonuyla yakalanan D.P., işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi. D.P.’nin, iki gün bölgedeki banka şubelerini dolaştığı, en sakin yeri belirledikten sonrada oyuncak tabanca ile biber gazını alarak soygunu gerçekleştirdiği öğrenildi.
Kimliğini belirlediler
Soygunun ardından plakasız otomobille kayıplara karışan soyguncunun kimliği, bankanın güvenlik kamerası görüntülerinden resimlerinin alınıp Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki araştırmalar sırasında D.P. olarak belirlenmişti.

Haberin Devamı

Uyuşturucu kuryeleri ele geçti
Ahmet BAYRAK / MUĞLA, (DHA)
MUĞLA’nın Dalaman İlçesi’nden havayoluyla İngiltere’ye 29 kilo 520 gram eroin götürmek isterken geçen cuma günü polis tarafından yakalanan 3’ü  Litvanya, 1’i Letonya uyruklu toplam 4 uyuşturucu kuryesi adliyeye sevk edildi. Uluslararası bir şebekeye ait olduğu belirtilen uyuşturucunun, İstanbul’dan getirildiği belirlendi. Uyuşturucu kuryeleri Litvanya uyruklu V.P. (33), Z.S. (20) ve R.B.(41) ile Letonya uyruklu R.A. (21) gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Korsan kitap baskını
Denizli polisi önceki gün bandrolsüz kitap, DVD ve CD satışı yapan işyerlerine yönelik operasyonlar düzenledi. 152 işyeri didik didik arandı. 4 ayrı işyerinde 629 adet bandrolsüz kitap ele geçirilirken, 3 ayrı işyerinde de 80 adet bandrolsüz DVD bulundu. Kitap ve DVD’lere el konuldu, 8 kişi hakkında soruşturma açıldı.

Haberin Devamı

Motosiklet ile direğe çarptı öldü
Kaza, önceki gün saat 06.30 sıralarında, Mordoğan Semti Ardıç Mahallesi’nde meydana geldi. 22 yaşındaki sürücü İsmail Soner Dalyancı, yönetimindeki 35 V 9583 plakalı motkosikletle sabah erken saatlerde yola çıktı. Motosiklet sürücüsü Dalyancı, Gülpınar Sitesi yol ayrımına geldiğinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybedince beton aydınlatma direğine çarptı,  öldü.

5 katlı binadan ölümüne atladı
Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Mustafa Kulalıgil (41),  İslice Mahallesi İsmetpaşa Caddesi 21 numaradaki 5 katlı binanın çatısına çıktı. Kendisini boşluğa bırakan Kulalıgil beton zemine düştü. Ağır yaralanan adamı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kulalıgil doktorlar tarafından yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!