Türkiye makyaj şampiyonu Çanakkale'den çıktı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye makyaj şampiyonu Çanakkaleden çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 12:40

ANKARA'da 5 gün önce düzenlenen Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli Takım seçmeleri 'Gelin Makyajı' kategorisinde, Çanakkaleli kuaför 30 yaşındaki Sacide Kaya, Türkiye birincisi olarak Milli Takım'a seçildi.

Haberin Devamı


Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu'nca 5 gün önce Ankara Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen seçmelerde 'Gelin Makyajı' kategorisinde Türkiye birincisi olan Sacide Kaya Milli Takım'a seçildi. 13 yıldan bu yana makyöz olduğunu söyleyen Kaya, Edirne'de düzenlenen bölge seçmeleriyle başlayan sürecin, Türkiye şampiyonluğuyla sonuçlandığını anlattı. Milli Takım'da Türkiye'yi temsil edecek Kaya, aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında da makyaj eğitimleri verecek.

Türkiye makyaj şampiyonu Çanakkaleden çıktı


Yarışmada kendisine birinciliği getiren makyajın da soft makyaj çalışması olduğunu söyleyen Kaya, "13 yıldır bu sektörün içindeyim, 2 yıldır milli takıma girmek için çalışıyorum. Edirne'deki yarışmada Trakya bölge birinciliğini elde ettim. Türkiye Şampiyonası'nda ise 10 bölgeden kalan 10 yarışmacı ile finalde yarıştım. Türkiye birincisi olarak Çanakkale'ye geldim. Bundan sonraki süreçte Yunanistan'da Türkiye'yi kozmetik alanında temsil edeceğiz. Ben gelin makyajı dalında yarışıyorum. Bundan sonraki süreçte eğitmenlik yapacağım. Bilgi ve birikimlerimi benden sonra gelecek arkadaşlara aktaracağım. Onların da başarılı olması için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!