Tüfekli poz ölüm getirdi

Güncelleme Tarihi:

Tüfekli poz ölüm getirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2011 00:00

Çanakkale Gelibolu’da önceki akşam ailesinin gezmeye gitmesini fırsat bilen O.D. (20), arkadaşları triatlon koşucusu S.B.(18), lise öğrencisi D.T. (18), berber kalfası M.K. (18) ve liseli Eda Durgut’u (17) Hocahamza Mahallesi Muhittin Reis Caddesi’ndeki evlerine davet etti.

Beş arkadaş, bir televizyon kanalındaki “Kurtlar Vadisi Pusu” adlı diziyi izlemeye başladı. O.D., dizinin bir sahnesinde gördüğü pompalı tüfeğin benzerinin kendilerinde de olduğunu söyledi. O.D., yan odaya geçip, babasının ruhsatlı pompalı tüfeğini getirip arkadaşlarına gösterdi.
Eli tetiğe dokundu
M.K., bir ara tüfeği eline alıp, fotoğraf çektirmek için O.D.’ye poz verdi. Bu sırada eli yanlışlıkla tetiğe dokunan M.K., yan koltukta oturan Gelibolu Lisesi 11-B sınıfı öğrencisi Eda Durgut’u başından vurdu.
Soğukkanlılığını koruyan O.D., arkadaşlarının bağrışmaları arasında kanlar içindeki kızı kucaklayıp aşağı indirdi, yoldan geçen bir otomobille Gelibolu Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak, genç kızın öldüğü belirlendi. Kapı kilitli olduğu için itfaiye merdiveniyle balkon kapısından içeri giren polisler, delilleri topladı. Polis, dört genci gözaltına aldı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!