TSYD Ege Kupası sahibini buluyor

Güncelleme Tarihi:

TSYD Ege Kupası sahibini buluyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2012 00:00

Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi’nin, İZVAK ile birlikte TTNET sponsorluğunda düzenlediği 43. TSYD Ege Dostluk Kupası’nda şampiyon bu akşam belli olacak.

Haberin Devamı

Alsancak Stadı’nın evsahipliği yaptığı turnuvanın finalinde, Göztepe’yi penaltılarla safdışı bırakan Altay ile Bucaspor’u 2-0’la aşan Denizlispor karşı karşıya gelecek. Ferdi Uludağ’ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Beren Eraslan, İbrahim Bozbey ve Hakan Akmısır yapacak.

3’üncülük için derbi
Saat 21.00’de başlayacak bu keyifli randevu öncesinde, İzmirli futbolseverler finali hiç de aratmayacak Göztepe-Bucaspor derbisini izleme imkanı bulacak. TFF 1. Lig’de zirve mücadelesine hazırlanan iki İzmir temsilcisi arasında saat 19.00’da başlayacak bu maçı kazanan taraf üçüncülük kupasını müzesine götürecek. Derbinin hakemleri Fatih Gökçe, Serdar Gezgin, Sezgin Çınar ve Serdar Özkan olacak. İki maç da TRT Spor’dan naklen ekrana gelecek.

Kupa Bakan’dan
Alsancak Stadı’nda heyecan fırtınası estirecek final ve üçüncülük maçlarının sonunda turnuvaya takılan takımları ve futbolseverleri bir sürpriz bekliyor. Finali kazanan taraf, bu anlamlı kupayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın elinden alacak.

Haberin Devamı

Tribün düzeni aynı
İlk Güvenlik Kurulu, TSYD Kupası’nda bugün oynanacak 2 maç için taraftarların oturma ve stada geliş güzargahlarının aynı olacağını açıkladı. Kapalı Altaylılara, açık Göztepelilere, balkon tribünü ise Bucasporlulara ayrıldı. Üçüncülük maçının ardından stada alınacak finalist Denizlispor’un taraftarları ise açık tribünde ağırlanacak. Biletler yine tüm tribünler için sadece 5 TL olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!