Terminatör yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Terminatör yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2009 00:00

Çalıntı ve hacizli otomobilleri parçalayarak yedek parça olarak piyasaya sürdüğü iddia edilen “Terminatör’ lakaplı İ.H.S. yakalandı.

Haberin Devamı

İZMİR’de, çalıntı ve hacizli otomobilleri parçalayarak yedek parça olarak piyasaya sürdüğü iddia edilen “Terminatör’ lakaplı İ.H.S. yakalandı. İ.H.S’nin tamirhanesinde yapılan incelemede iki adet parçalanmış çalıntı otomobil ve parçalandığı tahmin edilen hacizli araca ait plakalar bulundu.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Karabağlar Sanayi Sitesi 5733/2 sokakta bir oto tamirhanesinde parçalanmış iki otomobil gördü. İçeri giren ekiplere, işyeri sahibi İ.H.S. araçları Coşkun adındaki kişinin getirdiğini kendisine de parçalamasını söylediğini anlattı. Polis, yaptığı incelemede parçalara ayrılmış araçların şase numaralarından yola çıkarak Gaziemir ilçesinden çalıntı olan 45 M 7633 ve 35 PEZ 51 plakalı otomobiller olduğunu belirledi. Yapılan aramada, ayrıca Dikili ilçesinde hakkında haciz kararı bulunan 35 H 6555 plakalı otomobile ait plakalar da bulundu. Polis, bu aracın da parçalanıp piyasaya yedek parça olarak sürüldüğünün düşünüldüğünü kaydetti. Emniyet yetkilileri, daha önce de benzer suçlardan yakalanan İ.H.S’nin otomobil hırsızları arasındaki lakabının “Terminatör” olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!