Tekstilci babanın gıdacı oğulları

Güncelleme Tarihi:

Tekstilci babanın gıdacı oğulları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2012 00:00

İzmir Sarnıç’ta dünyaca ünlü giyim markaları için üretim yapan Hayati Ertuğrul’un iki oğlu, Optimum Outlet AVM’de Bisquitte Cafe ile gıda sektörüne yöneldi.

Haberin Devamı

İZMİR Gaziemir’de açılan Optimum Outlet AVM’de açılan Bisquitte Cafe, dünya mutfaklarını kente taşıdı. Ekonomi eğitimi alan Muzaffer ve Umut Ertuğrul kardeşlerin açtığı işletme ilk günden ilgi gördü.
Sarnıç’daki fabrikasında Armoni, La Mantina, Marks and Spancer, Gerry Weber gibi dünyaca ünlü markaya üretim yapan Hayati Ertuğrul’un yolunda yürüyerek tekstili seçmek yerine gıdaya yatırım yapan gençler, amaçlarının damak tadına değer verenler için farklı bir mekan yaratmak olduğunu söyledi. Muzaffer Ertuğrul, “Eğitimimizi sürdürdüğümüz yıllar boyunca fabrikada babamla çalıştık. İş hayatında artık kendi yolumuzu seçmeye karar verdik. Kararımıza babam da saygı gösterince, yıllardır hayal ettiğimiz dünya mutfakları işine girdik” dedi.

İzmirli gençler için süpriz ürünler hazırladıklarını belirten Ertuğrul kardeşler, “İtalyan, Meksika, Fransız mutfağından lezzetler sunuyoruz. Izgara tavuk üzeri meksika acılı sos ile bütünleştirdiğimiz adını ‘acıların tavuğu’ verdiğimiz spesiyali tatmaya İzmirlileri bekleriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!