Tchıbo Outlet Urla'da

Güncelleme Tarihi:

Tchıbo Outlet Urlada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 01:37

TCHİBO Türkiye iş ortaklarından MayaMira Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. Ltd. Şti, Tchibo Outlet Mağazası'nı Urlalılar'ın hizmetine sundu.

Haberin Devamı

Kadın, erkek, çocuk tekstil ürünlerlerinden ev dekorasyonuna, mutfak yardımcılarından oyuncaklara uzanan geniş bir yelpazede her yaşa ve zevke hitap eden ürünler bulunan Tchibo Outlet Mağazası'nın açılışı çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Magazanın açılış kurdelesi Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve firma sahipleri tarafından kesildi.

Tchıbo Outlet Urlada

Tchibo'nun, 8 ülkede 1300 mağazası, 120 bin satış noktası ve bulunduğu ülkelere özel internet mağazaları ile müşterilerine hizmet verdiğini söyleyen MayaMira Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Tüzüner, "Sürdürülebilirlik konusundaki faaliyetleri sebebiyle çok sayıda global ödüle layık görülen Tchibo, Avrupa'da yer aldığı ülkelerde öğütülmüş kahve ve e-ticaret alanındaki önde gelen markalar arasındadır. Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, 1949 yılında Hamburg'da çıktığı yolculukta kahvenin yanı sıra her hafta yenilenen ürün grupları ile özgün bir perakendecilik anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu nefis kahve ve atıştırmalıkları tadarak atmak isteyenler için Coffee Bar ve her hafta değişen, yaşamı kolaylaştıran ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. Tüm Tchibo ürünleri, TCM (Tchibo Certified Merchandise) damgası taşır ve bu damga en yüksek kalitede üretimin garantisidir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!