Tarzan’ın zor sınavı

Güncelleme Tarihi:

Tarzan’ın zor sınavı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2012 00:00

Süper Lig’de çok sıkıntılı günler yaşayan Manisaspor, bugün Mardan Stadı’nda 16.00’da başlayacak maçta Medical Park Antalyaspor’la karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de art arda kaybettiği puanlarla tehlikeli bölgeye sürüklenen Manisaspor, bugün deplasmanda Medical Park Antalyaspor karşısında zor bir sınav verecek. Mardan Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçta cezalı olan kaleci İlker, Yiğit İncedemir ve Ahmet İlhan ile sakatlıkları bulunan Mehmet Güven ve Makukula forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden ve kafileyle Antalya’ya götürülen Murat Erdoğan’ın durumu maç saatinde netlik kazanacak. Antalya’da çok önemli bir sınava çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Ümit Özat, “Kritik bir noktadayız. Ancak üst üste alacağımız iki galibiyet, bizi yeniden Play-Off barajına yaklaştırır. Eksiklere rağmen kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi. Müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek. 

ISAAC’TEN 2. DALYA

Isaac, Süper Lig’deki 200. maçına  Antalya’da çıkacak. Türkiye macerasına 2005-06’da 18 yaşındayken G.Birliği’nde başlayan Nijeryalı futbolcu 3 sezon Başkent ekibinde, 1 sezon Trabzon’da forma giydi. Üç sezondur Manisa’da olan Isaac 199 maçta 48 gol kaydetti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!