Tarzan’ın inadı inat

Güncelleme Tarihi:

Tarzan’ın inadı inat
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2014 01:00

MANİSASPOR Başkanı Abdullah Mergen, Kızılyıldız’ın kaptanı Nenad Milijas’tan vazgeçtikleri yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Sırp futbolcunun transferinin bir kaç gün içinde netleşeceğini söyledi. Her

Haberin Devamı

konuda anlaştıkları Milijas’ın kendilerinden üç gün süre istediğini belirten Mergen, “Kızılyıldız ekonomik darboğazda. Milijas da parasını kurtarma çabası içinde. Sorunlarını çözerse imza atacak” dedi.

KARTEPE’de takımla çalışan Slovak Peter Grajciar ve kampa iki gün önce katılan Burkina Fasolu Issouf Outtara’dan birini tercih edeceklerini sözlerine ekleyen Abdullah Mergen, “İki oyuncu da olumlu sinylaller veriyor. Grajciar’ın geçen sezon yaşadığı ağır sakatlığa rağmen sıkıntısı olmadığını öğrendik. Ayrıca son derece karakterli bir oyuncu. Bir kaç test sonrası kararımızı vereceğiz” diye konuştu.

Bektaş’a ziyaret

HAFTA başında sponsorluk konusunda Ankara’da bir dizi temasta bulunan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, kente dönüşte Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Bektaş’tan destek talebinde bulunan Mergen, “Sayın Valimiz futbola çok fazla ilgi duymamasına rağmen Manisaspor’a her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi. Biz de kendisinden bir takım taleplerde bulunduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!