Suskun saldırgan

Güncelleme Tarihi:

Suskun saldırgan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2012 00:00

İzmir’de pijamalarla yola fırlayarak durdurduğu ekip otosuna binerek, “Bakanlığa Çek” dedikten sonra, iki polisi satırla yaralayan, bacaklarından vurularak etkisiz hale getirilebilen saldırgan psikoz tanısıyla tedavi altında.

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Yeni Girne’de iki hafta önce devriye görevindeki polis memurları Ali Rıza Metin ve Enver Sevgili, pijamalarıyla yola fırlayan T.B.’nin, işaret etmesi üzerine acil bir durum olduğu düşüncesiyle durdu.

Arkadaki sürmeli kapıyı açan T.B., koltuğa oturduktan sonra polis memurlarına “Bakanlığa çek” diye seslendi. Polislerin, “Ne bakanlığı” demesi üzerine, T.B., bu kez “Gazdan ayağını çekme” diye bağırdı, sonra yanındaki satırı önünde oturan Metin’nin boğazına dayadı.

Bacaklarından vuruldu

Araçta yaşanan boğuşmada T.B., Metin’i yüzünden ve başından yaraladı, direksiyondan kendisini engellemeye çalışan Sevgili’nin de başına vurdu. Arbede sırasında araçtan inmeyi başaran Sevgili, ekip arkadaşına satırla saldırmayı sürdüren T.B.’yi, beylik tabancasıyla bacaklarından vurarak etkisiz hale getirdi. Özel Medical Park Hastanesi’nde tedavi edilen polis memurları taburcu edildi.

Haberin Devamı

Uyuşturucu kullanmış

İlk müdahalesi aynı yerde yapılan T.B., daha sonra Ege Ünivesitesi Hastanesi’ne gönderildi. Bacaklarındaki kurşun yaraları tedavi edilen T.B., psikiyatrik rahatsızlık yönünden de kontrolden geçirildi. Hastanedeki ilk incelemede psikoz tanısı konulan T.B., Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi.
Almanya doğumlu olan, tek başına yaşayan, uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan, komşularının da sık sık şikayetçi olduğu T.B’nin, henüz ifadesinin alınmadığı öğrenildi. T.B.’nin, hastanede konulacak kesin tanıya göre soruşturmaya yön verileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!