Süper Lig için namus sözü

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig için namus sözü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2012 00:00

Seyit Mehmet Özkan’ın Altınordu’yu uçuracak projesi

Haberin Devamı

10 YILLIK PLAN
Altınordu’nun profesyonel şubesini devralmaya hazırlanan Seyit Mehmet Özkan, yeni projesi hakkında ilk kez kez konuştu. Hedeflerinin, Cumhuriyet’le yaşıt Altınordu’yu Süper Lig’e taşımak olduğunu belirten Özkan, “Bize koşulsuz kucak açan bu camiaya namus ve şeref sözüm, onları en üst lige taşımaktır. İlk yıl düzenimizi kuracağız. 5. yıl bittiğinde 1. Lig, 10 sene sonra da Süper Lig’de olacağız” dedi.

“ACELEMİZ YOK”
Sabırla, planla, programla, üretimle, istikrarla hedefe ulaşacaklarını dile getiren Özkan, projeyi hayata geçirirken tanıtıma büyük önem vereceklerini sözlerine ekledi. “Camia uyanacak. Güncel bir web sitesi kurup, imkan olursa maçları canlı yayınlamayı dahi istiyoruz. Lisanslı ürünler ve Altınordu dergisi çıkarmayı planlıyoruz” diyen Altınordu’nun yeni ve iddialı yöneticisi, sözlerini şöyle tamamladı:

Haberin Devamı

“BEN BİR DELİYİM”
“Ben maçlara gelmem, televizyon programlarına çıkmam. Benim işim tesis kurmak, kıpır kıpır çocukları bulup, futbolcu yapmak. Her salı yönetim toplantısında havanda su dövmekten bıktım. Kulübün adı, logosu, renkleri asla değişmeyecek. Şirket modeli ve çoğunluk hissesi; üretimi, odaklanmayı, huzuru getirecek. Ben, ‘veli’ olma yolunda bir ‘deliyim’. Mevlayı bulma yollarında Leyla’dan vazgeçmiş bir adamım.”

DÜMENE EROĞLU GEÇİYOR
Altınordu’da Futbol Akademisi’ni sıfırdan kuracağını anlatan Seyit Mehmet Özkan, teknik direktörlük görevine Bucaspor patentli Hüseyin Eroğlu’nun atanacağını belirtti ve şu bilgileri verdi: “Buca’da 6 yıl akademi, bir yıl A takımda görev yapan; Abdülkadir, Emre gibi başarılı transferlerin mimarı Murat Dizdar sportif direktörlük görevini üstlenecek. Genel kaptanlığı 23 yıldır beraber olduğumuz Sedat Gündoğdu yapacak. Altınordulu, birleştirici gücüne hayran olduğum Sinan Bezircilioğlu, profesyonel şubede yer alacak. Altınordu’nun eski başkanlarından Orhan Görücüoğlu’nun oğlu İbrahim Görücüoğlu ise halkla ilişkileri yürütecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!