Suçduyurusu savaşı

Güncelleme Tarihi:

Suçduyurusu savaşı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bir otelin personeli işten çıkarılınca, işvereni kaçak içki sattığı gerekçesiyle şikayet etti. Otel sahibi de işçiler hakkında hırsızlık iddiasıyla suçduyurusunda bulundu.

MARMARİS'te 4 yıldızlı Pinetha Otel'de hırsızlık yaptıkları iddiasıyla çıkarılan 5 kişi, otelde kontrolsüz yaban domuzu eti ve kaçak içki satıldığını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Otel sahibi Hüseyin Durmaz da, eski çalışanları hakkında şikayetçi oldu.

Personel işten çıkarıldı

PİNETHA Otel'de çalışan Yılmaz Aral, Arif Karayiğit, Candemir Canoğlu, Sezgin Karagülmez ve Saffet Özdemir, geçen ay 77 şişe içki çaldıkları öne sürülerek işten çıkarıldı. Aral ve arkadaşları, otelde müşterilere kaçak domuz eti yedirildiği ve bandrolsuz ithal içki kullanıldığını öne sürdü.

SAVCILIĞA suçduyurusunda bulunan Aral, ‘‘Bize çamur atanlar cezasız kalmamalı. Otel sahibi Hüseyin Durmaz geçen yıl 200 milyar liraya görkemli bir düğün yaptı ve parasız kalıp, personele ücretsiz izin verdi. Yeni genel müdür atandı, onun kadrosuna yer açmak için bizi karaladılar'' dedi.

Hırsızlık kanıtlanamadı

OTELDE birçok kereler hırsızlık olduğunu ama kanıtlayamadıklarını ifade eden Durmaz, ‘‘Yılmaz Aral'ın zimmetinde 77 şişe ithal içki açığı bulundu. Hırsızı tespit edemeyince bölümde çalışan herkesi çıkardık. Kaçak içki satmıyoruz, Savcılığa şikayette bulundum'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!