Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2008 00:00

Emrah ve Taner artık Bucasporlu
Abdullah ÇELEBİ / İZMİR, (DHA)

İZMİRLİ futbolseverlerin Göztepe'den tanıdığı Göksel Akıncı'yla prensipte el sıkışan Bucaspor yönetimi, Kayserili Emrah ve Karabüklü Taner'in bonservislerini de aldı. İki oyuncuyla da 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirten Bülent Karaböcek, ’’Gaziantepli Doğan için de girişimlerimiz sürüyor. Adanasporlu Yılmaz Özlem ve Adana DS'li Erhan Namlı'ya teklifimizi ilettik, cevap bekliyoruz’’ dedi. Karaböcek, yıllarca Süper Lİg'de sezon başına 10 gol ortalamayla oynamış sürpriz bir isimle anlaşmak üzere olduklarını da ifade etti.

Transfer Komitesi tesisten başladı
İZMİRSPOR Kayyum Heyeti'nin yetki verdiği Transfer Komitesi, Teknik Direktör Altan Çetindağ'ın isteği üzerine İnciraltı Tesisleri'ni baştan aşağı düzenlemeye tabi tutacak. Komite üyeleri dün tesisleri gezip eksikleri belirlerken, Kayyum Heyeti'nin Transfer Komitesi Koordinatörü olarak görevlendirdiği Somer Karakaş, ’’Mevcut kadrodan 22 futbolcunun sözleşmesi devam ediyor. Tesisin iyileştirilmesinin ardından oyuncularla görüşeceğiz’’ dedi.

Gelişim Koleji’nde Kendirci dümende
BASKETBOL Erkekler 2.Ligi'nde geçen sezon Play-Off oynayan Gelişim Koleji, Antrenör Cüneyt Kendirci ile yeniden anlaştı. Şahin Ateşdağlı'dan bayrağı teslim alıp Gelişim Koleji'ni Play-Off'a taşıyan Kendirci'nin önümüzdeki günlerde imza atacağı açıklandı. Yıldız (B) Milli Takım'da da görev yapan Kendirci, transfer dönemini iyi değerlendirip Gelişim Koleji'ni Beko Basketbol Ligi'ne taşımak istediklerini ifade etti.

BŞB’li güreşçiler 1.Lig’in kapısında
İZMİR Büyükşehir Belediyespor Grekoromen Güreş Takımı, Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu'nda bugün başlayacak 1.Lig 2.Kademe Final Müsabakaları'na iddialı gitti. Kasımpaşa Belediyespor, Haydarpaşa Demirspor, Aksaray Akademi ve İzmir BŞB'nin katılacağı organizasyonda ilk iki sırayı alan takımlar önümüzdeki yıl 1.Lig'de mücadele edecek. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Başantrenör Zekai Baykara 1.Lig'e çıkıp Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na verdikleri sözü tutacaklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!