Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2010 23:44

Haberin Devamı

Akın 10 yıl sonra yenidenOğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)

GÖZTEPE’nin KSK’den aldığı kaleci Akın 10 yıl sonra yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Altay’da 13 yaşında futbola başlayan, 1997 yılında Göztepe’de profesyonel olan 33 yaşındaki file bekçisi, sarı-kırmızılı formayı yeniden giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Göztepe’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Akın, “Mazisi büyük başarılarla dolu bir takıma hizmet edeceğim. Yönetim önce Bank Asya 1. Ligi’ne, sonra da Süper Lig’e çıkmayı hedefliyor. İddialı bir kadro oluşturuldu. Göztepe’yle birlikte ben de yeniden Süper Lig’e döneceğim” dedi. Göztepe’nin Süper Lig’e mendil salladığı 2000 yılında Manisaspor’a transfer olduğunu, 2006’ya kadar siyah-beyazlı ekipte oynadıktan sonra Altay, Samsun, antalya, Ordu ve KSK formalarını giydiğini belirten Akın, “Göztepe’ye dönmemde Ali Gültiken’in büyük katkısı oldu. Arkadaşlarımla el ele verip camiaya şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Maçkolik TurgutluTURGUTLU 20 günlük kamp için  Kızılcahamam’a gitti. 28 futbolcudan oluşan kafileye Genel Kaptan İbrahim Başçı nezaret ederken, Kızılcahamam’da 10 özel maç oynayacaklarını söyleyen Teknik Direktör Cafer Orbay, “Hazırlık karşılaşmalarında ortaya çıkacak tabloya göre gerekirse kadroya takviye yapabiliriz” dedi.

Şimşek’te kritik günBUCASPOR (A) 2 takımıyla Kaynaklar’da bugün saat 18.00’de ilk özel maçını oynayacak İzmirspor’da Teknik Direktör Nihat Umut 38 kişiye yükselen kadroda revizyon yapmaya hazırlanıyor. Başkan Lami Hamarat, “Bu karşılaşmadan sonra oyuncu sayısı ilk etapta 30’a düşecek” dedi.

Muğla teniste yine rakipsiz

MUĞLA Tenis Kulübü, izmir’de düzenlenen Yaz Kupası’nda fırtına gibi esti. 9 yaşta Buğçe Koçer şampiyonluğa ulaşırken, Lara Palaska üçüncülüğü elde etti. Conciliation kategorisinde ise İlhan Ercan birinci, Ceylin Alkan ikinci oldu. İl Temsilcisi Seyhan Hep, sponsor bulunması halinde uluslararası alanda başarı elde edebileceklerini söyledi.

Ödemiş toz dumanYüksel BALCI / ÖDEMİŞ, (DHA)

ÖDEMİŞ Belediyespor’un düzenlediği Motodrag Şenliği nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 125. Yıl Kültür Parkı yanındaki pistte gerçekleşen ve 8 kategoride 50’yi aşkın sporcunun katıldığı şenlikte gözler iki isimde kilitlendi. 1000 cc kategorisinde 19 yaşındaki bayan sürücü Su Urgancı tüm rakiplerini geçerek birinci olurken, special kategoride Ödemişli İsmail Yeşil zirveye çıktı. Pistlerde, “Beydağlı” lakabı ile tanınan İsmail Yeşil, Belediyespor ve Emniyetspor bayrakları ile tur atarken, 5 yıl sonra Ödemiş’te ilk kez birincilik elde ettiğini belirterek, “Bu kupayı yarışseverlere armağan ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Şeytan’ın Emre atağıALTINORDU iç transferde Emre Gümüşkaya, dış transferde ise İzmirsporlu Emre Tuyuran’la bu hafta görüşecek. Teknik Direktör Yasin Çamtepe’nin daha önce olumsuz rapor verdiği Emre’yi kadro derinliği yaratmak amacıyla tutmayı planlayan kurmaylar, forvet hattını güçlendirmek için Emre Tuyuran’la da anlaşmaya çalışacak. Çamtepe, Emre Tuyuran’ın uzun boyu ve güçlü fiziğiyla takıma önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, “Geçen sezon Emre Tuyuran’ın birçok maçını izledim. Yönetim bu hafta görüşecek” dedi. Ve Manucho Bucaspor’daBUCA, Angolalı golcü Manucho’yu nihayet renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler, bonservis sorunu nedeniyle Real Valladolid’ten ayrılamayan golcü futbolcuyu kiralık aldı. Fırtına’nın Manucho’nun bonservisi için de önceliğinin olacağı ifade edildi. Manucho bu hafta içinde izmir’e gelip, sağlık kontrolünün ardından imza atacak. Bu arada Boluspor’dan Onur Tuncer’le de anlaşmaya varıldı. Sivasspor’da Bülent Uygun’la birlikte çalışan 26 yaşındaki oyuncu, fenerbahçe, Antalyaspor, İstanbulspor ve Mardinspor formalarını da giydi.

Haberin Devamı

Akhisar Belediye tempoyu artıracak

AKHİSAR Bld’de çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Menemen Bld ve Altay ile oynanan özel maçlarda takımın temposunu ağır bulan Atilla Özcan, hızlanmaları gerektiğini söyledi. Perşembe günü Nazilli Bld, pazar günü Altay ile iki karşılaşma daha yapacaklarını belirten Özcan, “Şu an yavaş olmamız normal. Ama kısa sürede toparlanacağız” dedi.

Horoz transferde beklemeye çekildi

DENİZLİSPOR Başkanı Mehmet Özsoy, kadroya yapılacak takviyeler konusunda Süper Lig takımlarından boşa çıkacak oyuncuları takip edeceklerini söyledi. Şimdilik kaydı ile beklemeye çekildiklerini dile getiren Başkan Özsoy, “Takım yarın (bugün) Bolu’ya kampa gidecek. Orda 3-4 özel karşılaşma yapacağız. Bu maçların sonunda teknik kadro ile görüşüp, gerekli çalışmaları başlatacağız. Planlamamız kaleye, sol tarafa ve forvete takviye yapmak. Ancak şu aniçin herhangi bir isim yok” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!