Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2010 23:23

Haberin Devamı

Altay’a üç sambacıİKİ sezondur formasını giyen Brezilyalı Tiago’yu Karşıyaka’ya gönderen, Kongolu kaleci Parfait Mandanda’yı Gölcük kampında deneyen Altay, Brezilyalı Thiago Souza Mendes, Marcos Henrique ve Felipe Gomez’i izmir’e getirdi. Ülkesinde, “Thiaginho” olarak anılan 21 yaşındaki oyun kurucu Botafagolu Mendes, Brezilya U 21 Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Marcao olarak tanınan Sumareli Henrique, ön libero ve stoper mevkinde, 1 metre 99 santimetrelik Gomez ise kalede görev yapıyor. Sağlık kontrolünden geçirilip Gölcük kampına katılan isimlerle ilgili son kararı Teknik Direktör Ercan Ertömçöz verecek.

Macaristan’da sunum telaşıizmir Masterler Kulübü, 2014 Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası’nın kentimize verilmesi için kolları sıvadı. 15-25 Ağustos 2014’deki organizasyona 50 ülkeden yaklaşık 5 bin sporcunun katılacağını belirten Başkan Yavuz Tunç, Macaristan’ın Nyiregyhoza kentinde 20 Temmuz’daki oylamada İspanya’nın Zaragoza şehriyle yarışacaklarını söyledi. Tunç, “Toplam 110 delege oy kullanacak. Macaristan’da sunum yapacağız. Şampiyonanın izmir’e verilmesini umut ediyoruz” dedi. Kulüp yöneticileri, İl Müdürü Sabri Sadıklar’ı ziyaret edip sunum hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Denizlispor’da Serdar da bittiDENİZLİ, Çağlar’ın g.saray’a transferi sırasında bu kulüpten alınan Murat Akça ve Semih Kaya’dan sonra Serdar Eylik’le de anlaştı. Eylik’in yarın imza atacağı öğrenilirken, Erhan Şentürk ve kaleci Fırat’ın menajerleri ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi. g.saray’dan 5 genç futbolcu artı 1,5 milyon euro alan Horoz, Cenk’i de beşiktaş’a 1 milyon euro artı Emre Özkan karşılığında satmıştı.

Turgutluspor'da rota Bank AsyaYENİ sezon hazırlıklarına 35 kişilik kadrosuyla başlayan Turgutlu, üç takviye daha yapacak. Stoper, ön libero ve sol kanat oyuncusu alacaklarını açıklayan Başkan Murat Ayhan, “Güçlü bir takım kurduk. Bu kadronun bizi Bank Asya 1. Ligi’ne taşıyacağına inanıyorum” dedi. 10 gün sürecek 1. etap çalışmalarının ardından kadronun 25-26 oyuncuya düşürüleceği açıklanırken, takım kaptanlığına Erhan Namlı getirildi.

Haberin Devamı

Fırtına’da ikinci tırpanOğuzhan BOYSAN, (DHA)

BUCASPOR’la anlaşan Antalyasporlu Orhan Ak Gerede kampına dün katılırken, Teknik Direktör Bülent Uygun’un genç oyuncular Fatih, Samet ve Civar’ı da Hollanda’ya götürmeyeceği bildirildi. Zafer konusunda kesin kararını henüz vermeyen Uygun, Arihem’deki 12 günlük kampa 24 futbolcu götürmeyi planlıyor. Bolusporlu Onur Tuncer’le temaslarını sürdüren Bucaspor, Nijeryalı orta saha oyuncusu Chima Daniel Ucheci’yi de deniyor.  Bu arada Hollanda kampında oynanacak maçların takvimi belli oldu. Fırtına 21 Temmuz’da Hollanda 1. Lig takımı De Graafschhap, 24 Temmuz’da Polonya 1. Lig takımı Widzew Lodz, 27 Temmuz’da Hollanda 3. Lig takımı JVC Cuijk ve 29 Temmuz’da Hollanda 1. Lig takımı Groningen ile karşılaşacak. Yönetim, gidecek oyuncuların isimlerini bugün açıklayacak.

Haberin Devamı

Tarzan dağa çıktıM.Hakkkı ÖZBAYIR, (DHA) MANİSASPOR ikinci etap kamp çalışmaları için Isparta’nın Davraz İlçesi’ne gitti. Sirene Otel’de 23 Temmuz’a kadar sürecek kampın eski ve yeni oyuncuların kaynaşması açısından önemli olduğunu söyleyen Hakan Kutlu, “Manisa’daki çalışmalar çok verimli geçti. Kondisyon yüklemesi yapacağımız Davraz’da Trabzon Karadenizspor ile bir de özel maç oynayacağız” dedi. Davraz kampı sonrası 30 kişilik kadronun 25’e ineceği açıklanırken, transferi kapattıklarını hatırlatan Kutlu, “Geçen yıl yaşanan gol sıkıntısını dikkate alarak belki kendini kanıtlamış bir santrfor düşünebiliriz” şeklinde konuştu. Karadağlı Milos Stajvec’le ilgili kararını bu kampta verecek Kutlu, Davraz dönüşü yabancılardan Gabriel ve Dixon’dan birini takımdan gönderecek. Arıca bilet kesecekBREZİLYALI Tiago’nun gelişiyle kadrosundaki futbolcu sayısı 28’e çıkan KSK’de Erdoğan Arıca, Davraz kampı öncesi birkaç ismi gönderebileceğini söyledi. Arıca, “Perşembe veya cuma günü tesislerde kendi aramızda deneme maçı oynayacağız. Bu karşılaşmadan sonra birkaç isimle yollarımızı ayırabiliriz. Gidecek kalacak isimlerin kamp öncesi belirlenmesi, kulüp arayacak futbolcuların da yararına olur. Defans ve forvete iki takviye daha yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

A.Ordu’da iki anlaşmaDENİZLİ Bld’li Deniz’in bonservis sorununu çözmesini bekleyen Altınordu, iç transferde kaleci Ayhan ve Mert’le nikah tazeledi. Teknik Direktör Yasin Çamtepe iki oyuncuyla da birer yıllık anlaşma yaptıklarını belirterek, “Fırat’la yarın (bugün) görüşeceğiz. Amatör takımlardan oyuncu takibimiz de sürüyor” dedi. Şeytan, Mustafa Karagülle’nin transferini de bu hafta bitirecek.

İzmirspor’da kadro şiştiDIŞ transferde 16 imza attıran İzmirspor’da kadro şişti. Geçen sezondan kalanlarla birlikte kadronun 36 kişiye ulaştığını belirten Teknik Direktör Nihat Umut, bu sayıyı 25’e indireceklerini açıkladı. Umut, “Ağustos ayında ilk etap çalışmalarımız başlayacak. Ligin ekim ayında başlayacağı söyleniyor. Bu tarihe kadar kadromuz şekillenecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!