Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2010 22:47

Haberin Devamı

Nazilli’de OHALŞevket ALTINAYAR / NAZİLLİ, (DHA)NAZİLLİ Belediyespor, 3. Lig 2. Klasman Grubu’nda düşme hattındaki düğümü çözecek maçlardan birinde İzmirspor’u ağırlamaya hazırlanırken, Nazilli Emniyeti, kritik randevunun olaysız geçmesi için gerekli tedbirleri aldı. izmir’den gelecek taraftarları da dikkate alan Emniyet’in, Aydın’dan takviye isteyeceği öğrenildi. Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, “Sezonun son maçının olaysız sona ermesi için her türlü tedbir alınacaktır. Nazilli’ye gelecek İzmirsporlu taraftarların sayısına göre Aydın’dan takviye polis talep edeceğiz” diye konuştu.

Göz-Göz heyecanı seviyorErgin KARATAŞ, (DHA)GEÇEN sezon 3. Lig, bu sezon da 2. Lig Eleme Grubu’nda son iki haftada aldığı sonuçlarla ismini Yükselme Grubu’na yazdıran Göztepe, kalan iki maçta yine hedefe ulaşma hesapları yapıyor. Şampiyon tamamladığı 3. Lig’de Eleme Grubu’nun son iki haftasına 28 puanlı Lider Menemen Bld’nin gerisinde 25 puanla dördüncü sırada giren Göztepe, Yükselme Grubu’na lider çıktı. Bu sezon da 2. Lig Eleme Grubu’nda son iki haftaya Turgutlu’nun 4 puan gerisinde girip Yükselme Grubu’na çıkan sarı-kırmızılı ekip, şimdi de Ekstra Play-Off barajının 2 puan gerisinde 7. sırada. Önce E. Şeker, sonra Çorum’la (D) karşılaşacak Göz-Göz, taraftarlarını yine sevindirmek istiyor.

Haberin Devamı

Şimşek çırpınıyorNAZİLLİ Bld’de İzmirspor maçının galibiyet primi 3 bin TL olarak açıklanırken, lacivert-beyazlılar camiadaki sessizlikten yakınıyor. Futbolcuların motivasyonunu artırmak için Nazilli Bld maçından önce kendilerinin de yüksek bir prim açıklamak istediklerini, ancak bekledikleri desteği göremediklerini belirten Ölgeli, “Zor günlerimizde yanımızda kimsenin olmaması çok üzücü. İzmirspor’a şimdi destek olmayanlar, bu takım amatör kümeye düşerse 2 milyon TL harcasalar bile profesyonel lige çıkaramazlar. Buradan hem başkan adaylarına, hem de eski başkanlara sesleniyorum. Oyunculara yalnız olmadıklarını göstersinler” dedi.

izmir’e Özkahya Adana’ya GezerOğuzhan BOYSAN, (DHA)FUTBOL Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’e çıkacak ikinci takımı belirleyecek Buca-K.Erciyes ile Adana-Karabük maçlarına tecrübeli hakemler atadı. Türkiye Kupası’nın finalindeki Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının 4. hakemi olan FIFA kokartlı Halis Özkahya, Yeni Buca Stadı’nda yarın akşam oynanacak Bucaspor-K.Erciyes randevusunda düdük çalacak. Özkahya’nın yardımcıları ise Muharrem Yılmaz ile Serdar Akçer. Halis Özkahya, Süper Lig’de en son 2 Mayıs’ta beşiktaş’ın Diyarbakır’ı 3-1 yendiği maçta görev yaptı. Üst klasman hakemi olan Bünyamin Gezer ise Adanaspor-Karabük randevusunu yönetecek. Gezer, en son Bank Asya 1. Ligi’ndeki Konya-Giresun (3-1) ile Süper Lig’deki G.Saray-Bursa (0-0) karşılaşmalarında sahadaydı. Bucaspor Futbol Şube Sorumlusu Adnan Dolma, “Bizim isteğimiz maçımıza Klasman Grubu hakemi verilmemesiydi. Federasyon da hassas davrandı” dedi.

Haberin Devamı

Batdal atınca Buca kazanıyorBUCASPOR, bu sezon Mehmet Batdal’ın gol attığı hiçbir maçı kaybetmedi. Buca-Kocaeli (4-0), Buca-Samsun (3-0) Buca-KSK (3-2) ve Kocaeli-Buca (2-4) karşılaşmalarında ikişer gol kaydeden Batdal, Buca-Adana (4-1), G.Antep BŞB-Buca (1-2), K. Erciyes-Buca (0-3), Hacettepe-Buca (2-2), Buca-Ordu (3-2) ve Giresun-Buca (0-2) randevularında da rakip kaleciyi birer kez avladı. Sarı-lacivertli ekip son dört haftada galibiyet yüzü görmezken,  toplam 14 golü bulunan Mehmet Batdal da suskunluğa büründü.

Karşıyaka ödülü kurtardıErgin KARATAŞ / izmir, (DHA)izmir’deki ilk 5 maçını cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı için Bank Asya’nın tribünlerde 5 bin seyirci ortalamasını tutturan kulüplere verdiği 100 bin TL’lik ödülü kıl payı kaçıran Karşıyaka’ya müjde geldi. 17 maçta biletli seyirci ortalaması 4 bin 880’de kalan KSK’nin Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Şekerci, “Bank Asya yetkilileriyle görüştük. Karşıyaka gibi taraftar potansiyeli yüksek olan bir kulübü küstürmemek için seyircisiz oynadığımız maçları sezon ortalamasına dahil etmeyecekler. Bu sayede ödülü alacağız” dedi. Ligdeki 12 seyircili maçına 82 bin 961 kişi çeken Karşıyaka’nın ortalaması 6 bin 914 kişi oldu. Kaf-Kaf Play-Off’a çıktığı için verilecek ödülle birlikte Bank Asya’dan 200 bin TL alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!