Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2010 23:29

Haberin Devamı

Hacettepe-Gelişim

BASKETBOL Erkekler 2. Ligi Play-Off ilk turunda İTÜ’yü iki kez yenerek eleyen Gelişim Koleji, ikinci tur ilk maçında Hacettepe’yle bugün deplasmanda oynayacak. Sıhhiye spor Salonu’ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü saat 17.45’te çalacak. izmir temsilcisi, İsmail Keser-Orkun Yurtdaş ikilisi yöneteceği sınava tam kadro çıkacak. Antrenör Cüneyt Kendirci ilk maçı kazanıp izmir’e avantajlı dönmek istediklerini söyledi.

Göz-Göz’den kolbastı

GÜNGÖREN ve İskenderun galibiyetleriyle moral ve güven kazanan Göztepe, Mavi-Yeşil Restoran’daki yemekte stres atarken, futbolculardan Emre, Hasan ve Burak’ın kolbastı şovu geceye damgasını vurdu. Alsancak Stadı’nda yarın saat 14.30’da Telekom’la oynanacak maç öncesi teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeline verilen yemekte konuşan Başkan Vekili Serdar Samur, “Kara bulutları hep birlikte dağıtacağımızı ve bir güneş gibi yeniden doğacağımızı söylemiştim. Son iki maçta bunu kanıtladık. Bu gece, 17 Mayıs’ta Bank Asya’ya çıkışımızın provasıdır. Hepinize güveniyorum” dedi.

Altay’ı da yeneriz

Haberin Devamı

? Oğuzhan BOYSAN, (DHA)BANK Asya 1. Ligi’nde 58 puanla ikinci sırada yer alan Bucaspor pazar günü Altay’la oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdürürken, Mehmet Batdal ile Sercan, Buca Betontaş Lisesi’nde katıldıkları panelde öğrencilere galibiyet sözü verdi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Batdal derbilerde skor tahmininde bulunmanın zor olduğunu belirterek, “Karşıyaka gibi Altay’ı da yeneceğimizi düşünüyorum” dedi. Sercan ise Altay engelini de kayıpsız geçmeleri halinde Süper Lig’i büyük ölçüte garantileyeceklerini vurgulayarak, “Bucaspor’a ve Buca halkına bir ilki yaşatmak istiyoruz” diye konuştu. Mehmet Batdal ve Sercan, öğrencilere dağıtılan 100 formayı imzalayıp bol bol fotoğraf çektirdi. Bucaspor yönetimi, sarı-lacivertli ekibin bugünkü idmanına tam kadro gidecek.

Kaf-Kaf stres atacak

KARŞIYAKA Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Şekerci, pazar günkü Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda yenip stresten kurtulmak istediklerini söyledi. Dört haftadır kazanamayan futbolcuların psikolojik olarak etkilendiğini belirten Şekerci, “Kalan beş haftaya bakıldığında Mersin İdmanyurdu maçı bizim için telafisi olmayan bir karşılaşma değil. Bu takım ilk altıya öyle ya da böyle alır. Ancak ekibimizin arka arkaya galibiyetler alıp Play-Off’a rahat kafayla gitmesini istiyoruz. Erdoğan Arıca’nın gelişiyle futbolumuzda başlayan yükselişin puan tablosuna da yansımasını bekliyoruz” dedi. Yeşil-kırmızılı ekip, izmir’den Adana’ya yarın 16.00’da direkt uçuşla geçeceği için basketbol takımının Mersin BŞB’yle yapacağı maçı izleyemeyecek.

Haberin Devamı

A.Ordu’da Fırat belkiMENEMEN’e yenilerek büyük fırsat kaçıran Altınordu’da, Isparta sınavı öncesi Fırat telaşı yaşanıyor. Kasığındaki sorun nedeniyle Menemen’de 80. dakikada yerini Mustafa’ya bırakan Fırat’ın durumu maç saatinde netleşecek. Şeytan’da Sertaç ise sakatlığı devam ettiği için forma giyemeyecek.

Sağlam Isparta’daALTINORDU’nun,  yarın konuk edeceği Ispartaspor’un dümenine bir süre önce İzmirspor’dan ayrılan Aziz Sağlam geçti. İzmirli teknik patronla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıklarını belirten Başkan Remzi Erdoğan, “Sağlam, grubumuzu ve takımımızdaki oyuncuları iyi tanıyor” dedi.

Torbalı’da çifte sınavZİRVE yarışına ortak olan Torbalı’yı çifte sınav heyecanı sardı. Yarın  Keçiören’e konuk olacak ekipte Muammer, Hasan, Salih, Metin, Gökhan Aydaş, Tayfur Emre, Celal, Serkan ve Erkan maçtan sonra izmir’e dönüp, pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!