Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2009 21:33

Haberin Devamı

Kutlu böyle istedi

? Ferah IŞIK, (DHA)DENİZLİSPOR yönetimi, Murat Hacıoğlu, Fahri Tatan ve Adem Çalık’ın yanı sıra sezon başından bu yana lisansı çıkartılmayan David Durmaz’ı kadro dışı bırakırken, sürpriz operasyonun Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun isteği doğrultusunda gerçekleştiği belirtildi. Dün sabah tesislere çağrılan futbolculara kararı tebliğ eden Genel Menajer Özhan Çetin, “Teknik kadronun raporu doğrultusunda Murat, Fahri ve Adem’le yollarımızı ayırdık. Kendilerine çarşamba gününe kadar izin verdik. Bu süre içinde uzlaşma sağlarsak, sözleşmelerini fesh edeceğiz. Anlaşamazsak sezonu A 2 Takımı’nda tamamlayacaklar” dedi. Gelişmeler karşısında şoke olduklarını söyleyen üç futbolcu sinirli bir şekilde kulüp binasını terkederken, Fahri Tatan ısrarlı sorular karşısında, “Konuşacak bir şey yok. Çağırıp kadro dışı kaldığımızı söylediler. Ben zaten 4 haftadır oynamıyorum ama takım hep yeniliyor. Demek ki benim suçummuş” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bornova Belediye için Halkapınar’a

BEKO Basketbol Ligi’nde arka arkaya aldığı Tofaş ve Darüşşafaka galibiyetleriyle rahatlayan Bornova Belediyespor, 4. hafta randevusunda bugün antalya BŞB’yi ağırlayacak. Halkapınar spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Zorlu mücadeleyi Recep Ankaralı, Ziya Özorhon, Murat Ciner hakem üçlüsü yönetecek. Genel Menajer Önder Bingöl üst üste kazandıkları maçların takıma moral aşıladığını belirterek, “Sakatların düzelmesi ile yerli rotasyonumuz da rahatladı. antalya BŞB, ilk hafta Türk Telekom’u yenerek gücünü ispat etmiş bir ekip. Zevkli bir maç olacağına inanıyorum. İzmirlileri Halkapınar spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

Finalspor Gelişim

BASKETBOL Erkekler 2. Ligi (A) Grubu’nda Gelişim Koleji, Bursa deplasmanında Finalspor önünde bugün ter dökecek. Final Okulları spor Salonu’ndaki karşılaşma 14.00’te başlayacak. (B) Grubu’nde ise Akhisar Bld, Pamukkale Üniversitesi’ni ağırlayacak. Akhisar spor Salonu’ndaki randevunun başlama saati 18.00 olarak açıklandı. Aynı gruptaki Uşak Bld, Akçakoca Poyrazspor’a saat 16.00’da konuk olacak.

Haberin Devamı

Buca’da yönetim primle avutacak

Oğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)BUCA yönetimi Samsun ve Giresun galibiyetlerinin 2 bin TL’lik primlerini ödeyerek KSK derbisi öncesi moral yüklemesi yapmayı hedefliyor. Bu amaçla kaynak aradıklarını dile getiren Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, “Giderek artan krizde en azından prim ödemelerini aksatmamak için çaba gösteriyoruz” dedi. Sakat ve cezalıların KSK randevusu öncesi önemli bir handikap olduğunu sözlerine ekleyen Mehmet Bektur, bu ortamın kadrodaki gençlerin ve yedeklerin kendilerini göstermeleri açısından bir fırsat olduğunu ifade etti.

Göz-Göz’ün Fethiye faturası ağır oldu

İKİNCİ Lig 2. Grup’ta Fethiyespor maçlarında yaşanan olaylar Göztepe’ye pahalıya patladı. İlk yarıda deplasmandaki olaylı karşılaşmadan sonra bir maç seyircisiz oynama cezası alan ve Turgutlu’yu boş tribünler önünde ağırlayan Göztepe’ye, rövanş randevusunda da 22 bin 500 TL’lik fatura çıktı. PFDK, Göz-Göz’e Fethiye maçında taraftarların çıkardığı saha olayları için 2 bin 500, bu sezon ikinci kez tekrarlanan kötü tezahürat için ise 20 bin TL ceza kesti. Böylece Göztepe’nin bu sezon ödediği ceza miktarı 41 bin 500 TL’ye yükseldi. Göztepe, Fethiye maçlarında toplam 5 puan kaybetti.

Kaf-Kaf potada Erdemir önünde

Haberin Devamı

İLK üç haftada iki galibiyet alarak taraftarlarının yüzünü güldüren Pınar Karşıyaka, deplasmanda bugün Erdemirspor’la karşılaşacak. Erdemir spor Salonu’ndaki maçın başlama düdüğü saat 17.30’da çalacak. Erdemirsporlu Hakan Köseoğlu, Leon Williams ve Erhan Yetim zorlu randevuda eski takımlarına karşı ter dökecek. Genel Menajer Nihat Mala, “Karşıyaka Arena’da aldığımız iki galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yaptık. Erdemir’i rakip sahada yenersek çok önemli bir iş yapmış oluruz. Kolay değil, ancak kazanmaya gidiyoruz” dedi.

Okan-Burak çok zor

SAMSUN üzerinden bugün Giresun’a gidecek Altay’da kasığında problem olan Okan ve gribal enfeksiyon geçiren Burak’ın forma giymelerinin çok zor olduğu açıklandı. Başkan Niyazi Konuşmaz, “Sağlık ekibimiz iki futbolcu için de elinden geleni yapıyor. Ama şu anda oynama ihtimalleri çok düşük” dedi. Ofansif oyuncularının sağlık problemleriyle sarsılan Altay’da hücum hattında görev yapan Şehmus ve Ufuk da takımdaki yerlerini alamayacak.

Altınordu’nun isteği olmadı

Haberin Devamı

MENEMEN maçını Atatürk Stadı’nda oynamak isteyen Altınordu’ya izin çıkmadı. Daha önce Alsancak Stadı’nı isteyen, ancak emektar tesisin bakımda olması nedeniyle Altay’dan olumsuz yanıt alan kurmaylar, Atatürk Stadı’nda oynama talepleri de kabul edilmeyince hayal kırıklığına uğradı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!