Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2008 00:12

Arkas Başkent’te sürpriz istemiyor

AROMA Erkekler Voleybol Ligi'nde 6'da 6 yaparak zirveye kurulan, Avrupa Challenge Cup'ta son 16 takım arasına kalan Arkas'ta kurmayların yüzü gülerken, gözler SGK'yle cumartesi Ankara'da oynanacak maça çevirildi. Basın Sözcüsü Uğur Özden, SGK'nin alt sıralarda yer almasına rağmen ligde kolay maç olmadığını belirterek, ’’En küçük bir konsantrasyon eksikliği beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Ancak takımımız gayet kararlı görünüyor. Cumartesi kazanacağımıza inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

Göz-Göz’ün kozu Hakan Karakayalı

Mehmet ÇELEN, (DHA)

GÖZTEPE'de pazar günü lider Menemen Bld ile oynanacak maçın hazırlıkları sürerken, sarı-kırmızılı ekibin son üç haftada attığı 4 golün 3'ünde imzası bulunan Hakan Karakayalı, takımının en önemli kozu olacak. Genç futbolcu, ’’Menemen’i yenip yeniden liderlik koltuğuna oturmak ve bir daha zirveden inmemek istiyoruz" dedi.

A.Ordu ve Buca gece mesaisinde

TFF 2. Lig 2. Grup'ta Altınordu bugün Denizli Belediyespor'u konuk edecek. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak zorlu randevuyu Mehmet Gonca yönetecek. Bilet fiyatları kapalı 5, öğrenci ve bayan 1 YTL. Lider Bucaspor ise bugün deplasmanda Adanaspor Demirspor ile karşılaşacak. 5 Ocak Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak zorlu randevuda Ömer Faruk Ocak düdük çalacak. Sarı-lacivertli ekipte sakat olan Kenan forma giyemeyecek. Veli'nin durumu isie maç saatinde netlik kazanacak.

Balıkesirspor’da 3 futbolcu gitti

TFF 3. Lig 2. Grup'ta ilk 5 maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturduktan sonra 7 haftada 5 yenilgi ve 2 beraberlik alabilen Balıkesirspor'da yönetim üç futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Basın Sözcüsü Alp Kaan; Umut Salgınoğlu, Ali Hürlü ve Çağatay Kapran'ın yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Kırmızı-beyazlı ekipte önceki hafta da Teknik Direktör Ersin Şolpan istifa etmiş, yerine İdari Menajer Can Cangök getirilmişti.

Uşakspor ilk puanın peşinde

TFF 3. Lig 3. Grup'ta şu ana dek oynadığı 12 maçta puan alamayan, kalesinde gördüğü 50 gole karşılık rakip fileleri sadece 2 kez sarsabilen Uşakspor, bugün evinde Keçiörengücü'nü konuk edecek. Bir Eylül Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı Mehmet Ayberk Altunay yönetecek. Kadroda eksik bulunmadığını söyleyen Teknik Direktör Ergün Kutsal, ’’Amacımız en azından sahadan 1 puanla ayrılabilmek" dedi.

Şimşek’te yeni operasyon yolda

İZMİRSPOR Profesyonel Şube Sorumlusu Ercüment Atik, 7 futbolcunun sözleşmesinin fesh edilmesiyle başlayan operasyonun devre arasında devam edeceğini söyledi. Forma şansı bulamayan oyuncuların önünü açmak için bu kararı aldıklarını dile getiren Atik, ’’Takımdaki formsuz oyuncular da bir an önce kendilerini toparlasınlar. Bu kulüpte hiç kimse vazgeçilmez değil’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!