Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2010 21:45

Haberin Devamı

Elveda izmirErgin KARATAŞ / izmir, (DHA)KARŞIYAKA’ya 2008-09’da Kartal’dan transfer olup ilk sezon 35, geçen sezon ise 28 maçta forma giyerek istikrarlı bir grafik çizen Fuat Eraslan, izmir’den ayrılmak için bavul topluyor. Yarım sezon içinde önce KSK, sonra Altay’da kapıya konulmanın şokunu yaşayan 31 yaşındaki futbolcu, yönetmelik gereği Bank Asya 1. Ligi’nden bir takıma gitme şansı olmadığı için 2. Lig’in yolunu tutacak. KSK’de ilk iki maçta 180 dakika yer aldıktan sonra sürpriz bir kararla sözleşmesi feshedilen Fuat, Altay’da sekiz karşılaşmada görev yaptı, izmir derbisinde eski takımına karşı da kaptanlık bandını takarak sahaya çıktı. Deplasmanda 3-0 kaybedilen Gaziantep BŞB maçından sonra üç hafta kadroya alınmayan, Mersin’in izmir’de 2-1 kazandığı maçın ardından ise kadro dışı kalan Fuat, “Kaptanlık bandını da taktığım KSK’den ne olduğunu anlayamadan gönderildim. Altay’da Ercan Ertemçöz döneminde sıkıntı çekmedim, ama Coşkun Demirbakan bana soğuk yaklaştı” dedi.

Haberin Devamı

Bucalı Erkan’da yırtık çıktıBUCASPOR’un fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 yendiği kupa maçında sakatlığı nükseden Kaptan Erkan’ın sağ bacak alt adalesinde yırtık çıktığı açıklandı. Sağlık Kurulu’nda görev yapan Çağlayan Cücen genç futbolcunun MR’ının çekildiğini, tedavi sürecinin 3 hafta sürebileceğini dile getirdi. 27 Aralık’ta antalya’da başlayacak kampa katılamayacak Erkan’ın tedavisi izmir’de yapılacak. Bu arada Beşiktaşlı Fink, Zapotocny ve Tabata’nın Noel tatili nedeniyle ülkelerine gittikleri, bu futbolcuların transferlerinin yılbaşından sonra netlik kazanacağı ifade edildi.

Denizli’nin gözü Sertan ve Ümit’teFerah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)DENİZLİSPOR, K.Erciyessporlu orta saha oyuncusu Sertan Vardar ve Giresunsporlu santrfor Ümit Tütünci’ye teklif götürecek. “Koşullar oluşursa iki ismi de takımda görmek isterim” diyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Ancak şu an önceliğimiz kadrodaki futbolcular. Önce onların alacakları ödenmeli. Eğer oyuncuların parasal sorunları çözülür, ara transferde gerekli takviyeler de yapılırsa, Denizlispor’u kimse tutamaz” şeklinde konuştu.

Karşıyaka'da Kapsal el yaktı

Haberin Devamı

KSK’nin teknik patronluk önerdiği Reha Kapsal’ın, 3,5 yıllık sözleşmenin yanı sıra yarım sezon için 450 bin TL, daha sonraki üç sezon için sırasıyla 800, 850 ve 900 bin TL talep ettiği bildirildi. “Sözleşme 1,5 yıllık olsun” diyen Asbaşkan Tayfun Yelkenbiçer’in ise Kapsal’a 50 bin TL aylık teklif ettiği, takımı ilk altıya sokması halinde 200 bin TL önerdiği, Karşıyaka’nın Süper Lig’e çıkması halinde özel prim sözü de verdiği ifade edildi. Gençlerbirliği’nden de teklif aldığı öğrenilen Kapsal’dan eli yanan Karşıyaka’nın, genç teknik adamla bir kez daha masaya oturacağı bildirildi. Kapsal’la anlaşmaları zor görünen kurmaylar, Hüseyin Hamamcı’dan sonra Mustafa Uğur’u da listeye ekledi.

Haberin Devamı

Bornova’ya  ağır  konukBEKO basketbol Ligi’nde Bornova Bld, Efes Pilsen’i bugün ağırlayacak. Halkapınar spor Salonu’ndaki maç saat 16.00’da başlayacak. Geçen haftaki galatasaray randevusunda dizinden sakatlanan Tyler Smith takımdaki yerini alamayacak. Antrenör Aclan Kavasoğlu Smith’in yokluğuna rağmen Efes Pilsen önünde kazanmaya çıkacaklarını belirterek, “Play-Off hedefine ulaşmak için özellikle izmir’de maç kaybetmememiz gerekiyor. Efes Pilsen beklenmedik mağlubiyetler almasına rağmen çok ciddi bir rakip. Güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum” dedi.

Çifte heyecanizmir’in voleyboldaki temsilcileri Arkasspor ile Karşıyaka İZKA bugün cumartesi mesaisine çıkacak. İlk beş maçta siftah yapamayan Karşıyakalı bayanlar, Bursa Nilüfer spor Salonu’nda saat 15.00’te Nilüfer Bld’ye konuk olacak. Erkeklerde üçüncü sırada bulunan Arkasspor ise devrenin son maçında Ziraat Bankası’nı ağırlayacak. Atatürk spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak karşılaşma Sports TV’den naklen yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!