Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2010 22:43

Haberin Devamı

Kılıç kesti attıErgin KARATAŞ / izmir, (DHA)Ordu maçındaki tercihleri nedeniyle eleştiren KSK Teknik Direktörü Kemal Kılıç, “100 kere oynasak, aynı kadroyu çıkarırım” dedi.KSK’de Ordu yenilgisi sonrası takımdaki geleceği yeniden tartışmaya açılan Teknik Direktör Kemal Kılıç, “Bir maçla bu kadar eleştiriyi hakketmedik” dedi. Kadro tercihleri eleştirilen Kılıç, “Tiago, Okan, Fırat, Ronieli gibi isimlerin yokluğunda alternatifler azaldı. Bu maçı 100 kere oynasak yine ilk 11’e Erhan ve Barış’ı koyarım. Taraftar en büyük gücümüz ama biz de işimizi yapıyoruz. Onların kadro isteklerine uyum göstermeye çalışan bir teknik adam değilim. Taraftarlarla iç içe de yaşamıyorum. Ama ekmek yediğim kulübümün başarısı için var gücümle çalışıyorum” dedi. Bu arada 7 haftadır kadroya alınmayan Feridun yönetime ayrılmak istediğini bildirdi.

Taspınar umut dolu

Haberin Devamı

ALTAY Başkanı Ahmet Taşpınar, en büyük sıkıntılarının istikrarsızlık olduğunu söylerken, camiaya umutlu mesajlar verdi. Taşpınar, “İlk yarıda ilginç bir grafik çizdik. Son sıradaki Diyarbakır ve bir basamak üstündeki Kartal’la deplasmanda berabere kaldık, ancak lider Rizespor’u izmir’de, üçüncü Ordu’yu deplasmanda yendik. ‘Herkes herkesi yener’ sözü bu sezonun realitesi oldu. Kamuoyunun erken şampiyon ilan ettiği Denizlispor zirveden indi. Bu yüzden telafi edemeyeceğeğimiz bir durum yok. Yeter ki bu hafta Adanaspor’u mağlup edip, ilk yarıyı 19 puanla ve moralli kapatalım” dedi.

Horoz'da Youla hazırFerah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)KARŞIYAKA maçında geçirdiği sakatlık sonrası ilk yarıyı kapattığı açıklanan Denizlisporlu Youla, tedavi için gittiği Belçika’dan dönerek antrenmanlara başladı. Sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Gineli futbolcu tamamen iyileştiğini ve Orduspor maçında forma giymek istediğini bildirirken Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu kararı doktorlara bıraktı. Yıldız futbolcunun isteğinin sevindirici olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, “Yine de dikkatli olmak zorundayız. Bir kere idman eksiği var. Ayrıca sakatlığının nüksetme ihtimali bulunuyor. Kararı gerekli kontrollerden sonra doktorumuz verecek. Youla gibi etkili bir silahtan kim yararlanmak istemez ki” dedi.

Haberin Devamı

Hedef Final FourPINAR Karşıyaka, ETHA Encomi galibiyetiyle (G) Grubu’nu lider bitirmeyi garantilerken Antrenör Hakan Demir, Top 16’da işlerin zorlaşacağını, ancak çeyrek final, hatta Final Four’un hayal olmadığını söyledi. Demir, “Grupta ilk ikiyi erken garantiledik, ama rakiplerimiz çok da zayıf değildi. Top 16’da karşımıza bir sıklet ağır ekipler çıkacak. Top 16’da iç sahada kaybetmez, dışarıdan bir galibiyet getirebilirsek, ilk ikiye girip çeyrek final vizesi alabiliriz” dedi. Statüye göre Pınar KSK, Top 16’da (E) Grubu birincisi, (F) ve (H) Grubu ikincileriyle (J) Grubu’nu oluşturacak. (E) Grubu’ndan Slovenya’nın Krka Novo Mesto, (F) Grubu’ndan ise Belçika’nın Antwerp takımının gelmesi neredeyse kesin. (H) Grubu’ndaki rakip, Belçika’nın Mons ve Oostende ile fransa’nın Nancy takımlarından biri olacak. KSK’nin çeyrek finale kalması için Top 16’da da ilk ikiye girmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Buca hesap bozacakSarı-lacivertli ekip ilk yarıyı 15. sırada bitirip, son 10 sezonun küme düşme istatistiklerini değiştirmek istiyor.

SÜPER Lig’de son 10 yılın istatistikleri, ilk yarıyı düşme hattında tamamlama ihtimali bulunan Bucaspor için tehlike çanlarının çaldığını belirtiyor. Rakamlar, son 10 sezonda devreyi düşme hattında bitiren 30 takımdan 19’unun küme düştüğü, sadece 11 ekibin bu geleneği yıktığını söylüyor. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor’a yenilmesi halinde 17. sırada kalacak olan sarı-lacivertli ekip, galip geldiği takdirde Konyaspor’un evinde galatasaray’a, Sivasspor’un da deplasmanda fenerbahçe’ye mağlup olmasını bekleyecek. Konyaspor yenilir, Sivasspor da en az iki farkla kaybederse, izmir temsilcisi devreyi 15. sırada tamamlayacak ve ikinci yarı öncesi moral depolayacak.

Haberin Devamı

Manisaspor’un rotası  ilk  beşM.Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)MANİSASPOR Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Celal Bayar Üniversitesi’nde katıldığı panelde, istanbul BŞB’yi yenip devreyi 22 puanla bitirmeleri halinde ikinci yarıda ilk beşi zorlayacaklarını söyledi. Burak, İlker, Isaac ve Yiğit İncedemir’in de katıldığı panelde Karaman, “Hedef UEFA’ya katılmak. Ama bu istemekli olmuyor. Nereden geldiğimiz bilmek ve çok çalışmak zorundayız” dedi.

Göztepe’den davet varGÖZTEPE Futbol Direktörü Ali Gültiken, Bandırmaspor maçının Atatürk Stadı’na alınmasının daha fazla taraftarın müsabakayı izlemesi için fırsat olabileceğini söyledi. Zorlu 90 dakikanın ilk yarının liderini belirleyeceğini hatırlatan Gültiken, “Alsancak Stadı’nda oynamak için her şeyi yaptık. Ama İl Güvenlik Kurulu, Bandırma’dan gelecek taraftarları da dikkate alarak Atatürk Stadı’nda karar kıldı. Alsancak maksimum 15 bin kişi alıyor. Taraftarımızın Atatürk Stadı’nda bu sayıyı da aşmasını bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Altınordu için haydi Buca’yaÜÇÜNCÜ Lig 2. Grup’ta Kırklareli yenilgisiyle zirve yarışında tökezleyen Altınordu bugün Oyak Renault’yu konuk edecek. Buca İlçe Stadı’nda 13.30’da başlayacak maça tam kadro çıkacak Şeytan, 3 puana kilitlendi. Ligde 27 puanla 4. sırada yer aldıklarını hatırlatan Teknik Direktör Yasin Çamtepe, “Kırklareli mağlubiyeti ile devreyi lider bitirme umudumuz kalmadı. Amacımız bu karşılaşmayı kazanıp ikincilik şansını sürdürmek” dedi.

Turgutluspor’da takviye telaşıDoğan ÇİZMECİ, (DHA)DEVRE arasında en az üç takviye planlayan Turgutluspor, Torbalıspor’dan ayrılan Mümin ile el sıkışırken, yönetimin teknik kadronun raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi. Başkan Murat Ayhan, “Daha güçlü bir ekip yaratmak için hiçbir fedakırlıktan kaçınmayacağız” dedi. Bu arada pazar günü lig sonuncusu Gebzespor’u konuk edecek kırmızı-siyahlı ekip, bu maçı kazanıp ilk yarıyı 3 puan sevinciyle kapatmak istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!