Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 22:20

Haberin Devamı

Altay otobüsü kurtardıALTAY yönetimi, eski futbolcularından Merter Yüce’ye ödenmeyen borç nedeniyle haczedilen kulüp otobüsü ve kondisyon aletlerini kurtardı. Altay Avukatı Namık Kemal Marmara, 200 bin TL civarındaki borç nedeniyle haczedilen ve bugün satılacak otobüs ile aletler konusunda Merter’in avukatlarıyla anlaştı. Bu arada gençlerini Karaburun kampına götüren Altay, Gürcü futbolcu David Karseladze ve gurbetçi Mesut’u da deniyor. Önceki gün kalp krizi geçiren ve 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu edilen eski başkanlardan Mehmet Erdoğan evinde dinleniyor.

Buca Kamil’le anlaştıBUCASPOR, İngiltere Premier Ligi’nin bir alt ligi olan Championship’te mücadele eden Milwall’da forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi’yle el sıkıştı. 1 Şubat 1992 Londra doğumlu Kamil’in Leyton Orient’te futbola başladığı, daha sonra Premier Lig ekibi Fulham’ın altyapısına transfer olduğu açıklandı. U-17 Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan’ın, Bülent Uygun’a tavsiye etmesi üzerine transferi için harekete geçilen Kamil Ahmet Çörekçi’nin, ön libero oynadığı, güçlü ve süratli yapısıyla Liverpool’un Kaptanı Steven Gerrard’a benzetildiği açıklandı. Kamil, ay-yıldızlı formayı 36 kez giydi.

Haberin Devamı

Dokuz Eylül’e teselli kupasıKARŞIYAKA’nın efsane kadrosunda forma giyen Cihangir Başaran’ın başkanı olduğu Dokuz Eylül spor Kulübü, UNO Büyümek Cup’ta Türkiye dördüncüsü oldu. Efes Pilsen’le işbirliği yapan Doğa Koleji, beşiktaş, ankara Üniversitesi ve Tofaş’la karşılaşan Dokuz Eylül, yarı finalde normal süresi 48-48 biten müsabakada beşiktaş’a 58-57 mağlup olunca final oynama şansını kaçırdı. Cihangir Başaran, “Büyük yatırımlar yapan istanbul kulüpleriyle başa baş mücadele ettiğimiz için gururluyuz. Biraz daha şanslı olsaydık izmir’e şampiyonluk kupasıyla dönebilirdik” dedi. Dokuz Eylül’ün 1.83 boyundaki oyuncusu Necabettin Sivri, turnuvanın en değerli basketbolcusu seçildi.

Göz-Göz gün sayıyorDIŞ transferde Boluspor’dan Serdar Samatyalı, Adana DS’den Tayfun, Körfez Bld’den Vedat ve Bucaspor’dan Türker’i renklerine bağlayan Göztepe, listesindeki İzzet, Muhammet ve Yılmaz’a da imza attırmayı bekliyor. Bucaspor’da geçen sezon Süper Lig’e çıkma sevinci yaşayan, Almanya’dan önceki akşam dönen sağ bek İzzet’le yeniden masaya oturulup pürüzler giderilecek. Son olarak K.Erciyes’te forma giyen ve bonservisi elinde olan Bucaspor’un eski sol beki Muhammet, Futbol Direktörü Ali Gültiken’le temas halinde olduğunu belirterek, “Başka takımlar da beni istiyor, ama en ciddi aday Göztepe. Hafta içinde transferim netleşir” dedi. Kurmayların, Bucaspor’la bağlarını koparan Yılmaz’la dirsek temasını sürdürğü bildirildi.

Haberin Devamı

İzmirspor’da satış bedelleriTARİHİNDE ilk kez amatör ligde mücadele etmeye hazırlanan İzmirspor’da yönetim, kulüpten ayrılmak isteyen futbolcuların bonservis bedellerini açıkladı. Erşan’dan 100, Rıdvan ve Efe’den 50’şer, Halit’ten 30, İbrahim Kargı’dan 25 bin TL talep edildi. Gaziosmanpaşa’yla 2 yıllık sözleşme imzalayan Yılmaz ise bonservisini almak için 20 bin TL yetiştiricilik bedeli getirecek. Teknik Direktör Nihat Umut’un Konya’daki Amatör Bölge Karmaları maçlarında izleyip beğendiği 10 futbolcuyla temas kurulmaya başlandı. Bu futbolculardan anlaşma sağlanan isimlerin yarın izmir’e gelip sözleşme imzalamaları bekleniyor.

Akhisar Bld’de Erman da tamam? Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)YENİ sezonda Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele edecek Akhisar Belediyespor’da Kaptan Erman yuvada kalırken, Mert’le de prensipte anlaşma sağlandı. Tecrübeli futbolcu iki yıllık sözleşme imzalarken, yeşil-siyahlıların ara transferde renklerine kattığı Mert’le önümüzdeki günlerde sözleşme yapılacak. Akhisar Bld’nin dümeninde beşinci sezonunu geçirmeye hazırlanan Teknik Direktör Atilla Özcan, “Geçen sezon Manisa’dan kiralık aldığımız Tuncay ve Mustafa Aşan’ın yanı sıra tespit ettiğimiz bazı futbolcular için siyah-beyazlı kulüpten yanıt bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Turgutlulu Turgay’ın gözü şampiyonlukta? Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA)TURGUTLUSPOR, iç transferde Sadullah, Fatih ve Gökhan’dan sonra Turgay An’la da nikah tazeledi. 2007’de Salihli Bld’den Turgutlu’ya gelen Turgay, “Birçok kulüpten teklif almama rağmen, Turgutluspor’u tercih ettim. Son üç sezonda Turgutlu’da çok güzel günler yaşadım. Bu sezon Turgutlu’da şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi. Profesyonel Şube Sorumlusu İbrahim Başçı, “Turgay geçen sezonun başında ağır bir sakatlık geçirdi ve 15. haftaya kadar sahalardan uzak kaldı. Ancak biz kendisinin ne kadar yetenekli ve gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

Balıkesirspor’dan Gülşen’li kutlama? Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)BALIKESİRSPOR yönetiminin 29 Haziran Salı günü Gala Yaşam Merkezi’nde organize edeceği şampiyonluk gecesine Gülşen de şarkılarıyla renk katacak. Nilay Dorsa’nın sunuculuk yapacağı gecede Balıkesirli sanatçı İsmail Özkan’ın yanı sıra Ritmin Dans Grubu’nun da yer alacağı açıklandı. Şampiyonluk gecesinin organizasyonunda kendilerine yardımcı olan sanatçı İsmail Özkan’a teşekkür eden Başkan Tuna Aktürk, “İkinci Lig’e dönüşümüzü kutlayacağımız bu geceye tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi. Şampiyonluk gecesinin biletleri kulüpte 150 TL’ye satışa sunuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!