Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 22:41

Haberin Devamı

Kongre 25 Haziran’da

DENİZLİSPOR’un olağanüstü kongresi ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı için 25 Haziran’a ertelendi. Denizlispor Koleji Doğan Seyfi Atlı Salonu genel kurul için hazırlanırken, 400 üyeden sadece 6’sı ilk toplantıya geldi. Başkan Ali İpek’in de gitmediği salonda mevcut yönetimden Cengiz Ayyavuz ile Yavuz Dalaman hazır bulundu. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci şu ana kadar Ali İpek’in karşısına rakip çıkarmazken, 25 Haziran’daki kongrenin sonucu merakla bekleniyor.

BŞB’li bayanlar minderde fırtına

izmir Büyükşehir Belediyespor’un, Kuşadası’nda yapılan 13. Uluslararası Yıldızlar Serbest Bayanlar Zafer Turnuvası’nda mindere çıkan sporcuları toplam sekiz madalya kazandı. Rus, Bulgar ve Kazak rakiplerini geride bırakmayı başaran İzmirli sporcular iki birincilik, üç ikincilik, üç de üçüncülük elde etti. 52 kiloda Fikriye Gök, Bulgar Velina Velikova’yı, 70 kiloda Gamze Durukan, Mısırlı Soria Yosef’i yenip altın madalyanın sahibi oldu. 40 kiloda Saliha Yıldız, 43 kiloda Buse Tosun, 46 kiloda Nuray Karadağ finalde Kazak rakiplerine yenilerek gümüşte kaldı. 52 kiloda Özlem Göldağ ile Bediha Gün, 60 kiloda Burcu Dokgöz üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Pistte  heyecan

Haberin Devamı

TÜRKİYE Pist Şampiyonası’nın ikinci ayağı, Ege Otomobil Sporları Kulübü’nün (EOSK) organizasyonuyla Pınarbaşı’ndaki izmir Ülkü Yarış Pisti’nde bugün ve yarın yapılacak. Bugün saat 14.30’da başlayacak sıralama turlarının ardından Safari Cup ve Porsche GT Cup 1. yarışları saat 17.15’ten itibaren gerçekleştirilecek. Pazar günü yarışların startı saat 13.00’te verilecek.

Göztepe peşinat sorununa takıldıBOLU’dan Serdar, Adana DS’den Tayfun, Körfez Bld’den Vedat ve Buca’dan Türker’i renklerine bağlayan Göztepe, iç transferde beklenmedik bir sorunla karşılaştı. Mehmet Yılmaz’la daha önce anlaşan Göz-Göz, sözleşmelerinde bu yıl alacakları ücretler yazmayan Ferhat, Bulut ve Burak’la el sıkışamadı. Önerilen peşinatı az bulan futbolcuların sıkıntılı oldukları öğrenildi. Eskişehir’den Sinan ve Ahmet konusunda cevap bekleyen sarı-kırmızılılar, Bucalı İzzet ve Yılmaz’la da temaslarını sürdürüyor. Göztepe’nin kamp programı da belli oldu. 12 Temmuz’da izmir’de toplanacak Göztepe, 15-30 Temmuz’da Bolu Gerede, 9-21 Ağustos’ta Bolu Termal’de kamp yapacak.

Haberin Devamı

İskender söz verdi Balıkesir’e döndü? Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)BALIKESİRSPOR’da 2006-07’de sergilediği performansla gönüllere taht kurup sezon sonunda Kocaelispor’a transfer olan İskender Köksal, üç yıl sonra kırmızı-beyazlı ekibe dönmenin mutluluğunu yaşıyor. “Buradan ayrılırken, (Balıkesirspor 2. Lig’e çıksın, ilk imzayı ben atacağım) diyerek söz vermiştim. Yönetici ve taraftarlara verdiğim sözü yerine getirdim” dedi. Üç yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki futbolcu, beşiktaş’ın altyapısında yetişti, Yalova, Gebze, Yeniköy, A. Üsküdar, Kocaeli, K. Şeker ve Körfez Bld’de de forma giydi.

Altınordu’da taslak bütçe 3,5 milyon TLALTINORDU’da 24 Haziran’a ertelenen kongre için geri sayım başlarken, başkan adaylarından Mustafa Bilen bütçelerinin 3,5 milyon TL olacağını açıkladı. Bu rakamın 1,5 milyon TL’sini yönetimin karşılayacağını belirten Bilen, “Alsancak’taki hastane binasının kiraya verilmesi halinde 1 milyon TL bekliyoruz. Kalan rakam ise iddaa ve diğer kalemlerden gelecek” dedi. Altınordu’yu yetiştirici bir kulüp haline getirmek istediklerini vurgulayan Bilen, altyapıdan (A) takıma her yıl en az üç oyuncu çıkması gerektiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Yeni  Aydınspor için  son  uyarı? Önder YILDIRIMCAN / AYDIN, (DHA)AYDIN Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınspor’un mahkeme kararıyla boşalttığı Hüseyin Aksu Tesisleri’nde incelemeler yaparken, siyah-beyazlı kulübün yönetimine son kez birleşme teklifinde bulundu. Kriterli Deplasmanlı Amatör Lig’de mücadele edecek Aydın Belediyespor’un ismini değiştirmeyi öneren Çerçioğlu, “Mevcut Aydınspor’u feshedip tüm kentin kucaklayacağı yeni bir takım kuralım. Aksi taktirde Aydın Belediyespor’un adını Yeni Aydınspor veya Efe Aydınspor yapacağız. Belediyespor bünyesinden futbol takımını ayıracağız. 28 Haziran’daki genel kurulumuzda tüzükte gerekli değişiklikleri de gerçekleştireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Şimşek’te yeni statü gerginliğiBÖLGESEL Amatör Karma Türkiye Şampiyonası’nı izlemek için Konya’da bulunan İzmirspor Teknik Direktörü Nihat Umut, Kriterli Deplasmanlı Amatör Lig’de statünün hala belirlenmemesine isyan etti. TFF Amatör İşler Kurulu’nun önceki gün Konya’da toplandığını, ancak statünün netleşmediğini belirten Umut, “Gece saat 23.00’e kadar süren toplantı sonunda bazı konularda anlaşmazlık olduğunu, bu yüzden statünün gelecek hafta açıklanacağını ifade ettiler. Yaş sınırı, gruplarda kaç takım olacağı gibi önemli konuların kesinleşmesi lazım. Her geçen gün bizim aleyhimize” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!