Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2010 23:25

Haberin Devamı

Hedefi 300 golCoşkun Yaman / BALIKESİRGEÇEN sezon Turgutlu’da 19 gol atıp 2. Klasman Grubu’nda krallık tacını takan Mustafa Kocabey (Papen), futbol hayatı boyunca toplam 281 gol kaydettiğini, yeni takımı Balıkesirspor’da 300 gole ulaşmayı hedeflediğini söyledi. Körfez Bld’den alınan İskender ve iç transferde anlaşma sağlanan Yunus, Murat, Umut ve Emre İşçiler’le birlikte sözleşme imzalayan 36 yaşındaki santrfor, “Futbola 1985’te g.saray’da başladım. Yaşım 36, ama hedeflerim bitmedi. 300. golümü Balıkesir’de atmak istiyorum” dedi. g.saray’da  yetişen Papen Mustafa, Bal-Kes’ten önce Kocaeli, Dardanel, Zeytirburnu, Kayseri, Yozgat, Samsun, Konya, Manisa, Erciyes, E. Şeker, Beylerbeyi ve Turgutlu’da forma giydi.

Buca’ya Çağdaş destekBUCA’nın listesindeki Belçikalı Mpenza ve Kamerunlu Idrissou’ya, eski Altaylı Çağdaş Atan olumlu referans verdi. Geçen sezon İsviçre’nin Basel, önceki yıl Almanya’nın E. Cottbus takımında forma giyen Çağdaş’ın, “Idrissou’yla Almanya, Mpenza’yla ise İsviçre’de karşılıklı oynadım. Idrissou hem güçlü, hem hızlı. Mpenza ise İsviçre’de yeniden doğdu” dedi. Kamerun’un Dünya Kupası kadrosunda da bulunan Idrissou’nun patlama yapmaması için dua eden sarı-lacivertliler, Mpenza konusunda Sion’un bonserviste çıkardığı  pürüzü gidermeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Tayfun yaraya merhemOğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)GÖZTEPE’nin Bucasporlu Türker ve Körfez Bld kalecisi Vedat’la birlikte imza attırdığı Adana Demirsporlu santfor Tayfun Özkan, geçen sezon “gol” diye inleyen sarı-kırmızılı ekibin yarasına merhem olacağını söyledi. Önceki sezon Tarsus’ta 30, geçen yıl Adana DS’de 23 gol kaydeden 29 yaşındaki santrfor, “Geçen sezon da Göztepeli yöneticilerle görüştüm, ama anlaşamadık. Kısmet bu sezonaymış. Gollerimle, Göztepe tribünlerini coşturacağım” dedi. Tayfun, 3. Lig’de 26, 2. Lig’de 83, 1. Lig’de ise 8 gol kaydetti. Göztepe, Buca’dan ayrılan İzzet’i de ikna etmeye çalışıyor.

Petkim tam gazALİAĞA Petkim, Kepez Bld’de forma giyen eski oyuncusu Barış Güney ile Darüşşafakalı Polat Kaya’yı da renklerine bağladı. İki yıl önce Kepez’i çalıştıran Halil Üner’in Aliağa’dan aldığı Barış, bu kez antalya’dan Üner’in raporuyla izmir’e döndü. Tecrübeli guard geçen sezon 6.8 sayı, 3.3 ribaunt, 3.6 asist, 1.5 top çalma ortalamalarıyla görev yaptı. Daha önce Banvit ve Mersin BŞB’de de ter döken forvet Polat Kaya ise Darüşşafaka’da 7.3 sayı, 3.6 ribaunt, 1.3 asist, 1.3 top çalma ortalamalarıyla oynadı.

Haberin Devamı

Santiago işi olmadıBUCASPOR, menajerlerin tavsiyesiyle gelen ve Bülent Uygun’un “Deneyelim” teklifini kabul etmeyen Brezilyalı Santiago’dan vazgeçti. Brezilya’daki kariyeri çok bilinmeyen bir futbolcu olmasına rağmen 400 bin dolar isteyen Santiago’ya ön protokol öneren Uygun, olumsuz yanıt aldı.

Olgay raporuKSK, Hacettepe’de dizinden ciddi sakatlık geçirip geçen sezon forma giyemeyen eski futbolcusu Olgay için Sağlık Grubu Başkanı Bülent Zeren’den rapor aldı. Zeren, “Eylül 2009’da dizi çıkıp bağları kopmuştu. Hafif tempolu koşulara başladı. Temmuz ayı başında durumuna yeniden bakacağız. Lige yetişip yetişemeyeceği bu kontrolde belli olur. İlk etap kamp çalışmalarına katılamaz” dedi. Yönetimin bonservis sorunu olmayan futbolcuyu alması halinde maç başı ücret önermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Cenk imzayı attıALTAY, geçen hafta prensip anlaşmasına vardığı kaleci Cenk’e resmi imzayı attırdı. Buca’da üst üste iki şampiyonluk yaşayan tecrübeli kaleci, Başkan Ahmet Taşpınar’ın da katıldığı toplantıda iki yıllık sözleşme imzaladı. Transfer Komitesi Üyesi Fikret Kar, Sarıyer, Eskişehir ve Buca’da Süper Lig’e yükselme sevinci yaşayan Cenk’in 4 yıl sonra yuvaya döndüğünü belirterek, “Altay formasını yeniden giyebilmek ve futbol hayatını burada noktalamak için büyük özveri gösterdi” dedi. Cenk ise 2005-2006 sezonunda yarım kalan işini tamamlamak için Altay’a döndüğünü söylerken, bonservisini ücretsiz veren Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur’a teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!