Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2009 01:11

Altay kaçan farka yandı

ORDU'yu deplasmanda 2-0 yenerek Kartal beraberliğinin yaralarını saran Altay'da Başkan Niyazi Konuşmaz, ’’Çok net pozisyonları harcadık. Son 30 dakikada skor 6-0'a kadar gidebilirdi’’ dedi. Oyuncuların Kartal beraberliğinin ardından galibiyet sözü verdiğini hatırlatan Konuşmaz, ’’Sözlerini tuttular. Çok karakterli, ahlaklı bir oyuncu yapımız var. Ordu'da kalitemiz ortaya çıktı. Tiago'nun iyileşmesi hücum gücümüze çok olumlu katkı yapacak’’ diye konuştu. Geçen sezon 22 Mart'ta oynanan Karabük maçında sakatlandıktan sonra ilk kez Kartal sınavında 9 dakika şans bulan Brezilyalı Tiago, Orduspor'a attığı 2 golle yıldızlaştı.

BUCASPOR havaya girdi

Oğuzhan BOYSAN / İZMİR

BANK Asya 1.Ligi'nde Kocaeli'den (4-0) sonra Çanakkale Dardanel'i de (3-0) yenerek liderliğini sürdüren Bucaspor'da büyük sevinç var. Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, ligin iyi ekiplerinden olan Dardanel karşısında etkili bir futbol sergilediklerini belirterek, ’’Bucaspor'un kalitesini herkese gösterdik’’ dedi. Teknik heyet ve futbolcuları maddi anlamda rahatlatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Bektur, taraftarları iç sahadaki maçlara daha fazla ilgi göstermeye davet etti. Bu sezon dağıtılacak primler konusunda teknik heyet ve futbolcularla anlaşamayan yönetim, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin belirleyeceği ödül sisteminden sonra rakamları yeniden belirleyecek.

Şimşek'e zaman lazım

YENİ sezonun ilk maçında Altınordu ile 1-1 berabere kalan İzmirspor, galibiyeti koruyamamasına rağmen bir puana sevindi, sergilenen futbolla teselli buldu. Teknik Direktör Altan Çetindağ güçlü rakiplerine karşı doyurucu bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, ’’İlk golü bulan taraf biz olduk. Savunmada bireysel hatalar yapmasaydık, sahadan galip ayrılabilirdik’’ diye konuştu. Özellikle maçın son bölümlerinde ellerine geçen net fırsatlardan da yararlanamadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, ’’Biraz daha zamana ihtiyacımız var. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızdan eminim’’ dedi.

Şeytan faturayı hakeme kesti

İZMİR derbisinde İzmirspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu'da fatura maçın orta hakemi Murat Ülker'e kesildi. Başkan Bülent Erdik, Ülker'in verdiği hatalı kararlarla oyuncuları maçtan soğuttuğunu belirterek, ’’Net bir penaltımız verilmedi. İzmirsporlu Yılmaz'ın kırmızı kart görmesi gerekiyordu, ama oyundan atılmadı’’ dedi. Başkan Erdik, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını, kaybettikleri iki puanı önümüzdeki haftalarda telafi edeceklerini söylerken, maç boyunca yerinde duramayan Teknik Direktör Adnan Özbağcı da 1-1'lik skora üzüldü.

Dardanelspor gönül alacak

Burak GEZEN / ÇANAKKALE, (DHA)

BANK Asya 1. Ligi'ne K.Erciyes galibiyeti ile başlayan Dardanelspor, evindeki ilk maçta Bucaspor'a 3-0 yenilerek hayal kırıklığı yaratırken, Genel Menajer Nahit Güzel sonucu kaza olarak yorumladı. ’’Bucaspor bizden daha iyi oynadı ve kazanmayı hak etti’’ diyen Güzel, ’’İstediğimiz oyunu sergileyemedik ve tribünleri dolduran taraftarlarımızı üzdük. Çarşamba günü (yarın) deplasmanda T.Linyitspor ile oynayacağımız maçı kazanıp onların gönlünü almak istiyoruz’’ dedi.

Akhisar’ın zirve keyfi

AKHİSAR Bld, Alanyaspor'u deplasmanda 3-0 yenerek 2. Lig 2. Grup'ta ilk haftanın lideri olurken, Teknik Direktör Atilla Özcan öğrencilerini rehavete kapılmamaları konusunda uyardı. ’’Zirveye çıkmak değil, orada kalmak önemlidir’’ diyen Özcan, ’’Bu çizgimizi sezon boyunca sürdürüp, daha iyi yerlere gelmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Denizli Bld kahroldu

TFF 2. lig 2. Grup'taki ilk maçında evinde Sarıyer'e 2-1 yenilen Denizli Bld'nin tesellisi sergilenen futbol oldu. Mağlubiyeti kişisel hatalara bağlayan Başkan Namık Kemal Eraslan, ’’Her oyuncu hata yapabilir. Önemli olan sahada doğru işler yapabilmek. Futbolcular gerçekten aslanlar gibi mücadele ettiler. Bu kaybı telafi edebiliriz’’ diye konuştu.

Turgutlu revir gibi

SEZONA sahasındaki 1-1'lik K.Şeker beraberliği ile başlayan Turgutluspor iki önemli fire verdi. Bu maçta sakatlanarak hastaneye kaldırılan kaleci Sunay'ın sol el baş parmağının çıktığı, Turgay'ın ise sol ayak baş parmağının kırıldığı bildirildi. Teknik Direktör Selahattin Dinçel, kaçan iki puandan öte, sakatlanan oyunculara üzüldüklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!