Sissus'da ameliyathane koşulunda saç ekimi hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Sissusda ameliyathane koşulunda saç ekimi hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2012 10:15

Çeşme Özel Sissus Hastanesi'nde modern ameliyathane koşullarında ilk saç ekimi yapıldı.

Haberin Devamı

Saç Ekim Uzmanı Cansu Bilgili, saç ekimini dünyada konusunda en sağlıklı ve en başarılı yöntem olan fue yöntemiyle yaptıklarını söyledi. Bilgili, “Bu yöntemde greftler iki kulak arkasından alınabildiği gibi göğüs ve bacak bölgelerinden de alınabiliyor. Fue metodunun bir diğer avantajı da, ilgili kısımdan bir deri parçasının çıkartılmak zorunda olmaması ve kök hücrelerinin üzerinde birebir çalışılabilinmesi. Bu yöntemde lokal anesteziyle kaynak olarak belirlenen yerleri uyuşturuyoruz ve delik açma işlemine geçerek çıkarılan saç köklerini teker teker yerleştiriyoruz. Kellik problemi artık sorun olmaktan çıktı. Bu tür problemleri olan herkesi Özel Sissus Hastanesi'ne bekliyoruz” diye konuştu.
Bilgili, saç ekiminin yanında kaş ekimi, saç mezoterapisi, saç PRP, cilt PRP, botox ve dolgunun da verdikleri hizmetlerarasında olduğunu sözlerine ekledi.
Hastane Genel Koordinatörü Mehmet Karakuş ise konuyla ilgili olarak, “Saç ekimi gibi önemli bir hizmeti Çeşme'de yaşayan ve tatil yapan herkese sunuyoruz. Çeşme'de bir ilki gerçekleştirmek, bu anlamda bizi mutlu etti. Saçlarıyla ilgili problem yaşayan herkesi hastanemize bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!