Şirince Artemis Taş Mektep oldu

Güncelleme Tarihi:

Şirince Artemis Taş Mektep oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2011 00:00

SENGEL Group bünyesindeki işletmelerden “Şirince Artemis Restoran”’ın hayata geçirdiği “Şirince Taş Mektep – Tanzimat’tan Cumhuriyet’e Eğitim Tarih Müzesi” ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Şirince’deki tarihi Rum okulu, Şirince Artemis Restoran tarafından, eğitim tarihine ve yöresel geçmişe ışık tutması için müzeye dönüştürüldü. Müzenin fikir babası ve sponsoru V. Gökhan Sengel’in 2 yıldır üzerinde çalıştığı projede sona gelmenin mutluluğu yaşanıyor. “Şirince Artemis Restoran” olarak işletilen tarihi okul binasının yeni yüzü “Taş Mektep”le, aynı zamanda Şirince’ye de yeni ve önemli bir ziyaret alanı kazandırılmış oluyor. 

EN GÖZDE MEKAN

1996 dan bu yana yöresel yemekleri, özel üretim şaraplarıyla Şirince’nin en gözde, en şık restoranı olan Artemis, konumu, dekorasyonu, sunumu, lezzeti, kalitesi ile alternatifsiz bir mekan. Selçuk’a 8 kilometre uzaklıkta, zeytin ve incir ağaçlarının gölgesinde eski bir Rum köyü olan Şirince’de buram buram tarih kokan görkemli binasıyla hizmet veren Artemis Restaurant & Şarapevi, kapalı alanda ve bahçede toplam 700 kişiye aynı anda servis ve hizmet verebilecek kapasiteye sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!